Gamma Kapısı Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 9 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Selam arkadaşlar. Full lf3 kalkanlar full irisler full , gemi aegis kami 3 var. Betayı bitirdim şimdi gammayı açtım hem taktik hemde konfi ayarı verir misiniz ? yapabilir miyim sizce

2. Yaparsınız fakat krsitallonlar zamanınızı alır.Kristallinler 3kamikaze de patlıyor.Bu kamileri atmak için sadece kristallin ve sbielonitlerde size önereceğim konfi şudur;
    1.Konfi=Jeneratörler ful kalkan,Diroitler ful kalkan
    2.Konfi=Jeneratöler ful hız,Diroitler ful kalkan
    Diğer tüm npclerde ise;
    1.Konfi=Jeneratörler ful kalkan,Diroitler ful lazer
    2.Konfi=Jeneratörler ful hız,Diroitler ful kalkan
    Ayrıca güve varsa risk alıcam derseniz kristallonlarda falan 2.konfinin diroitlerine ful lazer koyabilirsiinz.Fakat güveniz yoksa yapmayın.
    Ayrıca da İNSTA gerekebilir.Aynı anda 250k vuruyo tallinler.Fakat insta açınca kami atmaz pet 1 kere hasar al sonra instaya bas.Ayrıca tüm özellikleri aynanda kullan derim.Kamikazee atıcağn zaman 1.konfiye geçmelsiin(tallin+sibelonitlerde)

3. WolfWar

WolfWar User

Alpha ve Beta da ne yaptıysan aynısını yap bir farkı yok sadece npc ler 3 kat daha güçlü.

4. Bilindik konfi (bir ağır, bir hız) ile girebilirsin gayet rahat biter, eğer hasar almadan dönebilirim diyorsan sana önerim 2 hız yapıp birini avcı(tamamen lazer), diğerini 16 kalkanlı yapman olur. Avcıda gama tallonları patır patır gidiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.