Gamma Kapısı Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 47OkYaNuS47 tarafından 28 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar merhabalr benim gamma yerde devolariumlari bitirdim bana kristallonlarda yardım edermisiniz 16 lf4 full lf3 full bo2 burgu var full elit hizda var.venom citadel spectrum diminisher tasarımları var ne yapmalıyım Tallonlar da ve bu arada Kamikaze 3 te var ve vip var

2. Tauly__

Tauly__ User

Merhaba dostum.Sana tavsiyem venom alıp tekillik atman olacak ve burgudan çıkma.Uzaktan uzaktan sıkmaya çalış.Kamikaze atmaya da çalışma çünkü tallonların hepsi bir anda vurursa patlarsın.Gamma'da x3 katında güçlü oluyor tallonlar o yüzden x3'ün varsa sık derim daha çabuk biter bir de seprom besleme yap sepromun yoksa promerium çek..

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konuyu uygun bölüme taşıdım bilen arkadaşlar sizelere yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

4. Promerium beslemesi burguda 8 ile 10 k arası sıkıyorum seprom da ise 10 ile 13 arası.

5. merhaba kardeş benim tavsiyem kristalonları geri geri giderek kesmen diminisher kullanırsan 10,k ile ilk etapta yetenek kullan kesme hızını düşünürsek her 2 kristalonda 1 defa yetenek kullanırsın başlarken haritayı köşelere girmeden kare olarak geri geri giderek kesmelisin ve müvkünse kristalalonları tek seferde bitirmelisin unutma ateşi kesersen kaçana kadar tekrar kalkan yapar buda sıkılmana sebep olur ve köşeye kaçanları kovalama toplu darbe alırsan geminin durumuna göre patlarsın köşeden alıcagın zaman mesafe ayarı yap hiç kımıldamadan işaretleyip sık aceleci olma ve mutlaka pet açık ve koruma modunda olsun ödül alırkende seviye atlamasını saglar çöp toplama patlama sebebin olur kristalinleri ve sibelonitleri kolayca yine geri giderek kesebilirsin 4 hız ve kalanı kalkan olursa gemi gövdesinde bol şans

6. Ilk önce Venomla girecem patlarsam diminisher kullanırım

7. güve burgudan daha iyi kapıda. Ben zamanında sizin kadar güçlü değilken x3 sep ile yapmıştım. matematiksel olarak (aşağı yukarı) alpha yapıyormuş gibi olur :) o kadar zor bir bölüm değil

8. bende vip olmadığı halde kami 3le geçtim tüm bölümleri zaten uride 3 kat fazla olduğu için petin maliyetini fazlasıyla karşıladı aldım citadel ilk konfi full kalkan diroit full kalkan 2. konfi full hız diroit full kalkan ilkyle gidip kami attım sonra kaçtım 2. konfiye gidip uzak biyere gidip tekrar ilk konfiye döndüm kalkan doldurdum tekrar kami attım 15-20 kamide bitti diye hatırlıyorum ama hızlı olman lazım pet patladığı an 2.ye geç kaç

9. Geminiz fazla vurmadığı ve elitiniz olmadığı için kamikaze ile yapmanız sizin için en uygunu. x1 ile yapayım derseniz ortalama 20 dakikayı bulur kristalonlar. Bunun yerine arkadaşın da dediği gibi gemiyi full kalkan dizin halka varsa onu yoksa kalbi o da yoksa kredilik %10 kalkan veren dizilimi ve gemiyi de kalkan veren tasarımları seçin yani kısacası olabildiğince kalkan olsun gemide kamiyi atın hemen konfi değişip kaçın. Böyle daha hızlı olur ve cephane harcamamış olursunuz.

10. Kardes nasıl 20 dakika gamma bahsediyoruz kolayı en az 2.4 saati bulur

11. Biraz daha detaylı bakarsanız sadece kristalonlar için söylemiştim.

12. BAK GAMMDAKI KRISTALONLARIN DPSİ 2100000 KALKAN 900000 HER BİRİ 8 DAKIKADA BİTER 8X16;128 DAKIKA YANI 2 SAAT 8 DAKIKA

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle küçük harflerle yazmaya özen gösterelim, güve uçuş düzeni varsa daha süraatli bir şekilde kesebilirsiniz güve uçuş direni direk darbe götüreceği için.

İyi Forumlar.

14. dediğim gibi kamiyle gir diğer şekildede aynı sürede kesersin belki ama bi anlık duraksamada patlarsın, al citadel at kami kaç

15. Kristallon dpsi 400.000 kalkanı 300.000 dir. Gama'da 3x olduğu için darbe 1.200.000 kalkan 900.000'dir. Toplamda 2.100.000 yapar ve 16 kristallon olduğu için 33.600.000 yapacaktır. X1 ile 10.000 vurduğunuzu ve roket ile yaklaşık 7-8.000 vurduğunuzu ve PET + 5'li roketler ile de ortalama 6.000 vurduğunuzu varsayarak. 33.600.000/(10.000 + 8.000 + 6.000) = 1400 saniye yapar bu da 23 dakika gibi bir süre yapacaktır.

16. soyle olabilir ilk once 7 talon kesecegim sonra patlayacamki zwten 8 talonu ise citadelle girecem full kalkan her iki konfide olacak kitenebilir

17. Elinizde spectrum varsa özelliği ile daha rahat halledebilirdiniz. Ama yoksa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Bunun yanında illa kalkan dizip ortasında beklemeniz gerekmiyor. Yaratıkları döndürürken kalkan çekerek pet atın pet patlamadan önce bir kaç saniye bekler bu süre içinde yaratıkları çekerek petin üzerine getirmeye çalışın. Bu sayede çok hasar almadan sadece hız konfisi ile petleyebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.