Gamma kapisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Merhaba arkadaslar bu konuyu nereye acabilirim bilemedim ortaya yaziyim dedim neyse ben 31 lf3 8 iris 16 bo2 ful elit hizi olan bir goliathim.Ihaleden alinabilecek tum tasarimlar var yani bastion enforcer vb. ben gamma kapisinda kristallonlardayim 2 canim var ve yapmak istiyorum 120 k X4 var ama onu harcamak pek de istemiyorum onun disinda 150 k X2 50k Sab ve de 50 k X3 var 15. Argeyim bu arada sizce kristallonlari yapar miyim esyalarimin hicbiri gelistirilmemis

2. Merhaba ,

1. Konfigürasyon :
    Gemi : full LF-3 + 5 hız + 10 kalkan / Droid'ler : full LF-3 ( Vuruş Konfigürasyonu )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : full LF-3 + 15 hız / Droid'ler : full Kalkan ( Hız ve Kalkan Konfigürasyonu )

Hız jeneratörlerini Promerium ile ve Kalkan jeneratörlerinizi ise Seprom ile beslerseniz epey yardımı olacaktır.

Mini haritadan en uzak yeri işaretleyin bir tanesini seçip sonra haritada geri geri giderek dönerek imha edin. Sonra yine mini haritada uzak tarafı işaretleyip birisini daha seçin aynı şekilde haritada dönerek geri geri giderek kesin.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Cok tesekkur ederim cok iyi bilgilendirme oldu ama bir de sunu soracagim dediklerinize uyarak ve X-2 mermisi kullanarak kristallonlari enforcer gemisiyle kesebilir miyim

4. Merhaba ,

Kesebilirsiniz önemli olan biraz dikkat etmek. Normalde çok zorlandığınızda x2 , x3 yada sab cephanesi kullanabilirsiniz. Zaten çok fazla cephane yok gördüğüm kadarı ile ama ilk başlarda x2 ile Kristallon sayısını biraz azaltın sonra x1 ile devam edin derim. Ama oyun içindeki duruma göre acil durumda x2 , x3 , x4 yada sab ile kalkan çekme gibi seçeneklere siz karar verebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

TESEKKURLER CEVAPLARINIZ ICIN IYI GECELER

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Fakat forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmama dikkat ediniz. :)

İyi forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

Tamamdir kusura bakmayin konuyu kilitleyebilirsiniz

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.