Gamma Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Merhaba arkadaslar.Gemi ozellikleri:
    Goli
    Full lf3 20 bo2 full elit hiz
    5 iris 3 flax
    19 arge
    Alfa beta zeta yaptim.Vip var.Kami3 var.Istemiceginiz kadar x2 x3 var.Ama harcamak istemiyorum pek.Kalp guve elmas var.

Zeta yaptigimda gelen anahtar uri ve obceden kastigim uriyle 140 anahtar actim zeus gununde tasarim cikarnak icin.Ancak 2 lf3 3bo2 saymadigin kadar hiz jenoratoru ve 1 adet 50 kamufile cpu cikti.Yani kutu acmak istemiyorum.

Katlayici paketi ve 2. Hangardaki sinekbile petle birlikte seri kuu toplayip uri ve gg kasiyorum.Sorularim soyle:

1-Gelen urileri ne yapmalıyım?Ufak bir miktarvuri cekip ve biraz kendim kasip tasarimmi almaliyim yoksa kutudanmi cikarmaya calismaliyim?Kisaca uri ile ne yapayim.

2-Gamma kapisini yapabilirmiyim?Konfinin birini full hiz koysam.digerine full kalkan+seprom+%10 kalkan tasarimi yapsam sadece kami yaparak yapabilirmiyim?(ozellikle buyuk ve kucuk krissleri).

3-Kalkan şıklığının %12 hasadi azaltma ozelligi o konfide kalkan yokkende calisiyormu?Cunku efekti calismiyor.

Cevablariniz icin simdiden tesekkureler.

2. -Uridium ile tasarım alma şu durumda çöpe gider.Tavsiyem günlük dosyası alman olur.
    -Gamma'yı rahatlıkla yaparsın, Beta'yı yapan zaten Gamma'yı da yapar sadece tahmin edersin ki daha uzun sürecek. Sadece kami ile Sibelon ve Kristallon bölümlerinde baya boş vakit harcarsın.
    -Kalkan sıklığı absorbe oranını değiştirir haliyle kalkan yokken bir avantajı olmaz.

3. Efe

Efe User

Cevapların için teşekkür ederim.Bana yeterli oldu. Modlarım konuyu kilitleyebilir.

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Konu paylaşımcının isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.