Gamma Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gamma kapısını açtım.Gamma kapısına çok zor diyorlar.Elimde aegis var onunla girmeyi düşünüyorum. 33 lf 3, 17 bo2, full hız,24 arge, kalp güve elmas düzenleri,kamikaze 3 var. ve 8 ırıs(girmeden apisi alcam).Kapıyı bitirebilirmiyim ve nasıl konfi düzeniyle girmeliyim? ya da başka önerileriniz var mı? Kapıyı bitirenler hangi taktikle bitirdiler?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Gamma kapısı zordur ama saydığınız ekipmanlarla kaça kaça kesebilirsiniz NPCleri.Lazerlerinizi seprom beslemenizde fayda var.

İyi Forumlar.

3. Saolun modum.Arkadaşlar bir de konfi önerisi? Konfi 1 ve 2 yi nasıl yapmalıyım?

Fikri olan yok mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben irisleri ve gemiyi full lazerle doldurup, B0-2 leri çıkartıyorum.Güvede yaratıkları köşeye yollayıp pet atıyorum 1.konfiniz böyle diğer konfiniz full kalkan olur.Acil bir durumda kaçabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.