gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve leadsoilders tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben 16 level 16 argee ful lf3 ful kalkan ful hız pet 3 kami liyim gama için taktik alabilirmiyim yada zorlarmı zorlamazmı ne olur ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Şunu bilmenizi isteriz ki kapılara ait belli bir taktik yoktur,geminizin ekipmanlarına gelecek olursak Gamma kapısı zor kapıdır,lazerlerinizi ve kalkan jeneratörlerinizi beslerseniz NPC leri köşelere yollayıp sonrasında keserek bitirebilirsiniz,sizi zorlayacak olan tek bölüm Kristallonlardır...iyi şanslar dileriz.

İyi Forumlar.

3. Merhabalar,

Modumun eline sağlık gerekli bilgileri size vermiş ben ise gamma kapısı ile ilgili yaşadığım bir detayı paylaşmak için yazıyorum.Npc leri kamikaze atarak köşeye gönderdiğinizde dikkat edin köşeye gitmeleri güçlerini düşürmüyor,ben köşelerde çok patladım:) siz dikkat edin şimdiden şansınız bol olsun.

İyi forumlar

LastShot12345 bunu beğendi.
  4. Bence de zorlanacaginiz iki bolum var kristallin ve kristallon ben sisin ozelliklerdeyken tallon bolumunu sirf X-1 ile beslemesiz kesmistim 2-3 saat surmustu kristallinlerde ise size onerebilecegim taktik bastion giyi+gemi+diroitleri kalkan ile donatin boylece patlamaniz imkansiz bi hal alicak.Cunku kristallinler bir kerede 250 k vuruyolar.Siz dediklerimi yaparsaniz olmeniz zor 2-3 kamide patlarlar hepsi

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. Merhabalar,

Neden bilmiyorum ama ben kapılarda zorlanmayı seviyorum.O yüzden delta,gamma bu alanda bulunmaz kapılar:)

İyi forumlar

6. bide ben diroit dizilişi alıcam ilk hangisini tercih edersiniz ??

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Savaş için Güve,
    Kasılmak için,Elmas ,kalp olabilir.

iyi Forumlar.

8. Merhaba,

Modumuzun da belirttiği gibi kasılırken elmas dizilişi çok önemlidir.
    Almanızı tavsiye ederim elbette ama sizin yerinizde olsam ar-ge ye biraz daha fazla öncelik tanır önce ar-ge indirimini bekleyip imkanınız varsa %25 indirim de çekip daha karlı bir şekilde ar-ge nizi 24 yapabilirsiniz tabii ki eğer gerekli uriudumunuz var ise :)

İyi Forumlar

9. İlk önce Kalp-Elmas-Güve şeklinde olmalıdır bence.Önce kalp sonra elmas sonra güve
    Kalp=Pasif-aktifken genelde kullanılan en yaygın uçuş düzeni
    Elmas=Kasılırken+aegisiniz varsa çok iyi bi uçuş düzeeni
    Güve=Baskınlarda avcı konfisi için gerekli.Ayrıca halka kullanan birini güvesiz kesmek zor:cool:

10. Modum deltada nasıl zorlanmayı basardınız acaba ? acılması acı verir ama en kolay kapı darkorbitteki :D phonixle girdiyseniz irissiz bilemem tabi :)

11. Merhabalar,

Bende çok komik kapı sakarlıkları var.Olmayacak ne varsa başıma geldi bir ara sohbet köşesinde isterseniz anlatayım.:) tabi ki istek olursa:D

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.