Gamma Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 13 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşlar bu kapı herkese bu kadar zor mu açılıyor.3 alfa bitirdim 2. betayı şimdi açtım gamma hala 76/82.3 lü kapı olunca çarpan tutturmak diğer tekli kapılara göre daha zor oluyor.Tutturduğum çarpanlar da ya alfa ya beta parçaları oluyor.Şu anda alfa 10/34 beta 2/48 gamma da dediğim gibi 76/82.Beta 10 parça civarı alfa da 20 parça civarındayken gamma 75 parçaydı.1000 e yakın gg bastım. 3. alfa ve 2.betayı açtım ama gamma sadece 1 parça verdi o da normal kapı parçası çarpandan falan gelmedi.Yukarıda da yazdığım gibi şu anda
    alfa 10/34 beta 2/48 gamma 76/82.Tahminen ne kadar gg biriktirmem gerekir acaba gamma için?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alpha Beta ve Gama kapısının açılması diğer kapılara göre biraz daha zordur.

Bu 3 kapının parçalarının çıkma oranı diğer kapılara göre biraz yüksektir.

Kapılarda sonlara yaklaşıkdıkça,parça bulma olasılığınız da azalmaktadır.

Yaklaşık olarak 300-350 arasında Gamayı inşa edebilirsiniz.(şansınıza bağlı)

Kapılara 5 li basmanızı tavsiye ederim.Bir seferde 100 lü basıp neticeye kavuşan arkadaşlarımızda var.

Keyifli Forumlar.

3. GG toplayıp alfa betayı açmak durumunda kalacaksın tekrardan ama bu sefer atlamayı hazırlama alfa beta tam parça orada kalsın bu sayede açabilirsin.

4. Şuana kadar 2500 civarı gg harcadım bu üçlü kapıya. 1 alfa açtım başka hiç bir şey açamadım
    İkinci alfa 14/34
    İlk beta 44/48
    İlk gamma 56/82
    Yani baya zor bu kapıların açılması.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.O zaman bi 400 gg daha yapayım.200 tanesini 100 er 100 er denerim olmazsa kalanı da 5 li ile 1 li şeklinde değerlendirmeye çalışırım....

Söylediğini alfayı açtığım zaman yapmıştım.Gammayı açmak için alfayı yerleştirmedim.Birkaç kez çarpan tutturduğumda 0 parça üretildi yazıyordu.Tutturduğum çarpanlar hep alfa parçası denk gelmişti.Kapı tamamlanmış olduğu için 0 parça üretilip onun yerine cephane veriyordu.Yine de önerin için teşekkürler...

Açıkçası kaç gg harcadığımı hiç bilmiyorum ama gammayı açana kadar rahat bırakmayacağım onları .O gamma açılacak :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben kapılara basarken şöyle bir yol deniyorum.bazen etkili oluyor.

Kapılara 5 li basıyorum.3-5 kez bastığımda kapı parçası veya çarpan alamassam sayfayı yenileyip tekrar basıyorum.Faydası oluyor gibime geliyor.

Keyifli Forumlar.

7. Harcamış olduğum 2500 ggnin üzerine 2800 adet daha harcadım şuan(yaklaşık 200k uri) ve gamma hala açılmadı. İkinci alfa açıldı, ilk beta açıldı, gamma 78/82 :)

Toplamda 5300 gg oldu hadi hayırlısı, gerekirse bi 5000 daha basarım ama o gammayı açarım.

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Yazdıklarınızı bende yapıyorum modum.İşe yarıyor mu bilmiyorum ama yapıyorum :)

Umarım benimki kadar uğraştırmaz.Pala toplamaya başladım yarın öğle saatlerinde 400 gg basacam.Başka şansı yok açılacak bu kapı :D

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açmak istediğiniz kapıyı en kısa zamanda açmanız dileğiyle.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.