gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AyKaranlık. tarafından 29 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba,
    oyuna yeni başladım sayılrı cok eskiden oynuyordum şu anda 1 lf 4 full lf3 full bo2 hızlar ful 5 iris 2 flax buluyor gemimde gemim goliaht surgeon ve sentinel tasarımı var pusat ve aegiste bulunuyor uuçuş düzeni olarak güve kalp halka burgu x oluşumu düzenleri var petimin seviyesi 7 şu anda 300 k uri var ne yapmamı tavsiye edersiniz betayı lag yüzünden yapamadım patladım gammayı nasıl yapabilirim bu sekilde bende bulunanların hangisini kullanmalıyım birde spearhhead vardı unutum söylemeyi tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım nasıl yapabilirm gammayı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Pet levelinizi 8 yapın ve 3 level kamikaze alın işinize çok yarıyacaktır.

Kapılarda halka kullanın.

bu sayede kapıdaki yaratıkları kamikaze ile kesebilirsiniz.

İyi forumlar

3. halkanın ne oldupunu açıklayabilirmisiniz

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Uçuş düzenleri hakkında ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Halka defansınızı arttırır ve bu sayede kamikaze atarak yaratıkları kesme şansınız artar.

İyi forumlar

5. [​IMG]
    halka uçuş düzenini burdan bulabilirsiniz :) vants yazan yer diroitler :) ayrıntılı bilgi thypon modun verdiği yerden bakabilirsiniz :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. halka düzen, zaten bulunuyor bulunan düzenleri yazıda yazmıştım bu ekipmanlarla gammayı yapabilirmiyim diyorum veya 300 k uriye almam geren birşeyler vbarmı bunlar hakkında düşüncelerini ve tavsiyelerinizi öğrenmek istedim

7. kardeşim halka düzenine geçip kamikaze ile yapıcaksın demişler sen anlamamışsın olayı bende bunu öneriyorum boşa lazer israf etme kamiyle hallet

8. o zaman şöyle söyleyeyim gamayı petinizi 8 yapıp kamı ıle rahatça yaparsınız 300 bin uri için ise eğer vip+indirimin var ise abg yap kredi kasarsın irislerini alırsın fazla uri kaybın olmaz 300 bi ise 200 bin filan kalır tabi bu tahmini bir değer yok ben kapı yapamam diyorsanda arge veya anahtar al

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konunuzu uygun yere taşıdım buradan diğer oyuncularımızın tavsiyelerini almaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. teşekkürler

11. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Halka düzenini kullanarak kalkanınızı yükseltin ve 3 level kamikaze kullanarak kapılarınızı yapabilirsiniz demek istemiştim.

İyi forumlar

12. teşekkürler cevaplar için peki ben 3 seviye kamikazeyi aldıktan sonra ğetin leveli ile alakası varmı verdiği kamilaze hasarının
    İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2016
  13. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Kamikazenin pet leveli ile alakası yok fakat 3 level kamikaze almak için petinizin 8 level olması gerekmektedir.

İyi forumlar

14. SemSem

SemSem User

ful hız doridlerini ful kalkan yaparak gemini sepromlayarak acele etmeden haritada dolana dolana bitirirsiniz onemlı ucuş düzenlerinde %120 kalkan gücü verenini tavsiye ederim zira bu şekılde olursada kapıyı bıtırme surenız uzayacaktır bu yuzden benım onerım roket hasarı arttıran bır ucuş düzeni kullanmanız vede konfi 1i ful kalkan droidler ful kalkan şeklinde yapmanız konfi 2 yide ful hiz droidler ful kalkan(bo2) şeklinde yapmanızı tavsiye ederim Not: 8 iris iseniz ful kalkan yapın droidleri ama 6 veya aşşağısında bir sayida irisleriniz var ise zaten gammayı yapmanız neredeyse zordur 6 veya aşşağı ırıs olan arkadaşlar için tavsiyem konfi 1 goliath için 6 bo2 geriye kalanını hız droidleride kalkan konfi 2 yi 3 hız ve ful bo2 droidlerde bo2 şeklinde ayarlamasıdır unutmadan elitleriniz var ise gamayı bu şeklde bitire bilirsiniz elitiniz yok ise gammayı cok zor bitirirsiniz belkide bitiremessiniz benim fikir vede onerilerim bunlardır gerisi size kalmış dedigim gibi irisleri ful olmıyanlar kalkana değer versin kapılarda.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.