Gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AVENGER_[TUR] tarafından 22 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 lf4 8 iris gerisi full lf3 full kalkan full hız gemim var gamayı yapabilir miyim?
    girersem nasıl bir konfi ile girmeliyim?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Güve uçuş düzeniniz varsa birazda x2 x3 gibi elit lazerleriniz var ise normal bir konfi ile isterseniz biraz hız koyarak yapabilirsiniz.

Büyük yaratıkları güve düzeniyle kesin.

Hız konfinizdeki droitlerinize kalkan koyun. Kristallin, Sibelonit gibi yaratıkları toplayıp kamikaze atarsınız.

İyi forumlar.

3. Kami varsa kolay yaparsın. Modumunda dediği gibi seprom beslemeli x2 ve x3 le kolayca yapıcağını düşünüyorum, protegitler zorlayabilir kolay gelsin..

4. kamide güvede yok çok zor o olacak o halde :(

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Biraz zorlanabilirsiniz bu şekilde.

Uridiumunuz varsa bence kamikaze 3 ve güve uçuş düzenini almalısınız.

İyi forumlar.

6. Gamma yaparken şöyle bir şey yapabilirsin:

%20 DMG booster çekebilirsin ve gemiye seprom beslersin güven varsa yaratıkları x-2 x-3 varsa rahat şekilde kesebilirsin.

Konfigrasyonlar.

1. Konfi

gemiye 13 hız 2 bo2 droitlere 4 bo2 gerisi full lazer.

2. konfi gemiye 12 bo2 3 tane hız jerenetörü droitlere full kalkan.

7. Merhaba ,

Konunuzu daha iyi yardım alabilmeniz için uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

8. Gamma çok zor bir kapı kami 3 ve seprom beslemeli girmenini şiddetle öneririm ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.