Gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lllecelll

lllecelll User

alpha ve beta kapım açık (yerleştirilmemişler) gamma 51 parçada sizce tahmini kaç ggye açılır?

2. hocam benim 1 parça kalmıştı 600gg ye açılmadı şans meselesi hala duruyo denemeye korkuyorum

lllecelll bunu beğendi.
  3. -İDALI-

-İDALI- User

az önce son parçayı verene kadar 2 alfa 1 beta açıldı ondan sonra gama açıldı. Bence yerleştirmeden basmaya devam etme hangisi önce açılırsa yap öyle devam et. Uzun vadede daha karlı olacaktır.

lllecelll bunu beğendi.
  4. Aklında olsun amacın tamamiyle gama açmaksa alpha ve betaları stok beklet, yani kapıları bitirme 2/2 kalsın.

Ama yok ben daha çok kapı yaparak karıma kar katayım diyorsan kapılar 2 olunca basmayı bırakıp direk bitir.(daha az gama daha çok alpha beta dönmüş olacaksın ama daha karlı olucak.)

lllecelll bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Size tavsiyem 5 GG olarak basmanız gelen çarpanları da bekletmeyin :D açıkca benim yaptığım bir totem olduğunu söyleye bilirim işe yarıyor mu orası tartışılır :D. Kaç Ekstra Enerjiye açılır konusunda bir fikrim yok, şans faktöründe her şey olabilir.

İyi Forumlar.

6. Bence de 5 gg basin sonra 3 lu çarpan gelince kullanin içinizden gecen bir yerde bunla ilgili bi video izlemistim ordaki taktik dogru cikti