Gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pomı tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pomı

Pomı User

merhaba arkadaşlar,
    ben gammayı açtım ama yapabilirmiyim diye merak ediyorum size ekipmanı falan söyliyecem yorumalrı bekliyorum.

4 lf4 full lf3 sayılır
    13 bo2 gerisi bo1 kalkan
    Kamikaze 2 var
    x2 x3 x4 yok sayılır
    Kapı tecrübem var sayılır
    kristallon ve protegitlerden korkuyorum.

2. Merhaba ,

Genel olarak biraz zaman alsa da bir aksilik olmazsa sabır ve dikkatle yapılabilir. Bazı npc'lerde zorlanabilirsiniz dediğiniz gibi Kristallon ve Protegit'ler zorlayacaktır.

İyi forumlar.

3. -onur5000-

-onur5000- User

Gamma ( benim görüşümde ) oyunun en zor kapısı en ufak aksilikte patlarsın önce bo2 lerini fulle öyle girmeni tavsiye ederim ayrıca o gemi özellikleri ile elitsiz girersen peygamber sabrı lazım :D baya seprom çek yoksa sarı taş ( promerıum ) kristallinlerde çok çok dikkatli olmalısın 250k kadar vuruyolar argende kalkan sıklığı varmı yada argen kaç kami 2 varmış keşke almasaydın onu kristallon ve sibelonlar zamanını alabilir protegitlerde dikkatli olmalısın ve 10 hız 5 kalkan koy drolara vuruş lf3 koy biraz karışık yazdım ama olsun :) riske atmak istemiyorsan insta da kullan

4. gamayda krisleri ve prolari elitlemeyi unutma biraz dikkat ile kapiyi yapabileceğini düşünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.