gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yenilmez______ tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam
    şimdi ben kapıyı tam bitiriyordum son 30 protegit geçtim ve sanırım bi 10 tane filan kalmıştıki bağlantım gitti ve son canımdı bağlantı tekrar geldiğinde gamma kapısı gitmişti tekrar galaxy gatede açmak lazım.şimdi ben o kapıyı açarsam yine ilk bölümden mi başlayacak yani hebamı oldu onca yaratık kesmem ?

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

3 hakkınızda kapıda bitti ise tekrar açtığınızda gamma kapısını baştan yapacaksınız 3 hakkınızda patlayıp kaybolan kapılar patlamış olur bağlantı sorunlarınız internetinizden kaynaklanan bir sorundur.

Keyifli Forumlar.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Geçmiş olsun , Bağlantı sorunu sizden kaynaklandı ise , Maalesef bu canı geri alamazsınız.

Moderatörümüz gerekli açıklamaları yapmış

Bir dahaki sefere 1 Hayat kaldığında , Ne olur ne olmaz diye ekstradan bir hayat alın

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.