GAMMA Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llRuLinqll tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. llRuLinqll

llRuLinqll User

Öncelikle Selamün Aleyküm 26 Argeyim 8 İris 1 havoc droid uçuş düzeni kalp,güve gemi goli tasarım sentinel x1 ile 4.200 5.000 bin wuruyorum kalkan 315 bin Dp 306 bin Nano Gövdesi 256 bin full Gamma Kapısını yapabilrmym ?

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

kami3 varsa evt yoksa zor

3. llRuLinqll

llRuLinqll User

Var Kardeş

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikaze 3 varsa dikkat ederseniz yavaş yavaş yapabilirsiniz.Ancak kristallinler kristallon gibi bölümlerde dikkatli olmalısınız.

İyi forumlar

5. llRuLinqll

llRuLinqll User

Bende o bölümlerden korkuyorum zaten o yüzden sordum :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yapabilirsiniz ancak çok dikkatli olmanız lazım 3 katı vuruyor bir tanesi bir vuruşta çok yüksek oranlarda hasar görebilirsiniz.Buda bir hakkınızı kaybetmeye neden olabilir.

İyi forumlar

7. llRuLinqll

llRuLinqll User

Haklısın Kardeşim Neyse Cevabı aldım Konuyu Kilitleyebilirsiniz Teşşekürler :)

İyi Forumlar.

8. Merhaba,

Eskiden bu kapıları arge falan olmadan da yapardık :) Benim düşüncem yapabilirsiniz. Yavaş yavaş dönerek kestiğiniz sürecede büyük küçük tüm yaratıklar biter.

İyi Forumlar

9. llRuLinqll

llRuLinqll User

Çok Teşşekürler Adminim Güzel Bir fikir verdiniz :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.Biz teşekkür ederiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.