Gamma kapısını bitirmek için gerekli minimum güç ne?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ÖMER.E, Feb 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Gamma kapım var ama 2 tane hakkım çöpe gitti 1 hak daha alıp tekrar girmek istiyorum ama gerekli minimum güce sahip miyim bilmiyorum sahipsem taktik fena olmaz değilsem neleri yapmam gerek

gemi goli
    10 argem var
    max kalkan= 320k
    max hız= 540
    kamikaze seviyesi 3
    full iris
    full lf3

2. 8 iris full lf3 full bo2 full hız kamikaze 3

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kamikaze 3 şart değil ben 8 iris 3 lf4 gerisi lf3 full bo2 full elit hız kamisiz kasan bir bilgisayarda yaptım. Sadece 1 can almam gerekti o da net gittiği için yoksa onu da almayacaktım.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

İllaki full olmanıza gerek yok. Bu ekipmanlada yapabilirsiniz kapıyı.Fakat uzun sürer.

İyi forumlar

5. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bu ekipmanlar ile rahatlıkla bitirebilirsiniz ve oyununuzunun kasmamasına dikkat ediniz .

İyi Forumlar

6. Be
    Benim anlamadigim maksimum 540 hiz nasil oldu ? Spearhead namidiger "oyunun en hizli gemisi" bile 490 maksimum hizda. Bana biri aciklik getirebilir mi bu nasil oluyor ? Hadi promeriumla gelistirsen yine olmaz ki 540.

7. Sanırım bir hesaplama hatası yapıyorsunuz.Şuanda özellikle Spearhead gemime geçtim.Full elit hız ve Promerium güçlendirmesiyle hızı 588'e çıkıyor.

8. Dogru kusuruma bakmayin promerium etkisinin % 20 oldugunu unutmusum.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yapabilirsiniz ancak çok dikkatli olmalısınız hata kabul etmeyecek bir kapı.Bir anlık duraklamanız bir can kaybetmenize neden olabilir.Çok dikkatli olmalısınız.

İyi forumlar

10. ÖMER.E

ÖMER.E User

teşekkürler

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz teşekkür eder iyi forumlar dileriz :)

Thread Status:
Not open for further replies.