GAMMA KAPISINI YAPABİLİRMİYİM ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Θ§MДИĿI»ŦΩKΔÐI«B€LA™ tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 28lf3 + 3lf4 +goliath + 18bo2+8iris+1havoc + kalın sıkıyorum Gammadaki kristallonları nasıl yapabilirm?

2. BonusRasta

BonusRasta User

P.E.T+Vip+Kamikaze 3 ile rahatça yaparsın. Yoksa da zaman ayır yavaş yavaş uğraşarak geri çekilerek ya da etraflarında dönerek bir şekilde yaparsın :)

3. Kamikaze 3.seviye varsa onunla yapabilirsin.

4. Ancasin

Ancasin User

Ben de aynı konuyu açacaktım, gemim arkadaşınkinden birazcık daha kötü ama anlaşılan bu kamikazeyi almak şart oldu.

5. BonusRasta

BonusRasta User

P.E.T'i seviye 8 yapıp modüllerin 3 olanları alın, erken davranıp modül almayın. Ayrıca P.E.T'e 8den fazla seviye vermeyin çok çabuk yakıt bitiyor, v.i.p olmayınca p.e.t tamiri için uridium fazla istiyor. O yüzden 8'de kalsın. Bilmiyorsanız dipnot düşmek istedim :)

6. kardeşim spectrum varsa yaa ageis zor yaprsın kami tuturman lazım bence kaç kaç elit sık ama protegitlerde kami şart

7. Güve ile kalkan 300k iken tallonu patlatanlar, güve varsa bir avantajında o olur...

8. bn gama da son hakkımdı talonlardaydım. goli full lf3 8 iris pet kami3 var ama vip yoktu o zamanlar. x4 le 32-33k sıkarak son 5 taneye getirmiştim. internet kafede yapıyordum tak elektirik gitti. bi sövdüm bi sövdüm. :)
    diyecegim o ki pet-kami3-vip varsa aegis ile gir. seprom beslemeli elit sıkabilirsen daha çabuk biter. protegitlerde kami atacan başka çare yok. bn beta protegitleri kami atarak bitirdim 1 tane bile lazer sıkmadım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.