gamma mı kappa mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΛCΚ_SPΛЯЯOШ tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa beyler kappa mı yapsam gamma mı arada kaldım 2 herculum var ve full hercul olmaya çalışıyorum.Ama gammada 72 parça.alfa 32 parça beta da 13 parça . kappa sıfırda hangi kapıyı açmaya çalışsam 1638 gg var (kappa açılmicak biliyorum ama az parça kalıcak kalanıda uri ile açarım .) sizce hangisi ?

1400gg kaldı alfa açıldı .gamma da 76 parça oldu devam etsem mi ?

Son düzenlenen: 4 May 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim size önerim şimdi elinizde bulunan kapılarda gg lerinizi değerlendirmek onları açtıktan sonra kappa kapısına geçmeniz olacaktır çünki elinizde bulunan gamma nerdeyse bitmiş ve bu kapılardan sonra ve bu kapılarıda yaparak elde edeceğiniz uri ile kappa kapısına basarak belki bir değil 2 tane açma şansınız olacak çünki hem kapıdan alacağınız uriler ile hemde normal zamanda kazandığınız gg ler yada uridium birikiminde 2 tane açabilirsiniz ve bunlardan sonra sürekli kappaya basabilirsiniz.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. çok sağolun modum dediğiniz gibi yapıcam konu kilitlenebilir :)

gamma açıldı beta açıldı beta son parça evvveettttttt :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yardım edebildiysem ne mutlu kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.