GAMMA TAKTİK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTIMUS-PRIME[OTO™] tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ben gamma kapısını yapıyorum fakat çok zorlanıyorum gemi aegis, kami3 ile dalıyorum fakat çok bir işe yaramıyor veya ben kullanmasını bilmiyorum :D acaba bir taktik falan varmıdır beyler daha demin 80tane kristallin kesmek için 25k x2 mermiden harcadım böyle giderse kıtlık çekicem :D ve 15dk civarı uğraştım açıkçası ne yapmalıyım ?

2. spectrum olsa gir yetnk aç kami at kesmeye çalış derdim D: talonlar arkadşım x3 seprom yapıyo roketler elit

3. aegis le neler yapılabilir :D

4. ya gama onermem çunku gerçekten zor bir kapı eltisiz yapmak zor bizm klan başkanı talonlar 2 sate yaptı çarı ful + ful 1 lf4 eksik yani sen duşun ama x1 sıktı goli girdi ve arda tembelik yapıyordu sen duşun :d gamayı genelde bir çok oyuncu butun yuzk aldıktan sonra yapıyo gama yapan gemiye herkez sıkmaz ornek iki goli ikiside full iris arge aynı tasrım aynı gama yuzuk bakıp ws kim alcak bilirsin baya uzun oldu :d

5. ya şimdi 40/24 ü bitti kapının :D bitiririm bitirmesinede uzun sürüyo ve masraflı ondan şikayetçiyim ben hem buraya kadar geldim gerisini hallederim uzun sürsede :D

6. Baya zor bi kapı ama öneririm ödülleri iyi :D

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

O kadarda abartmayın ya biz o kapıyı yaptığımızda ne 9. 10. iris vardı ne lf4 nede arge vardı.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yapılması zor olsada,arkadaşın dediği gibi eski dönemlerde apis,zeus ve pet olmadan yapılıyordu.Sadece biraz sabır ve dikkat istiyor.

Kamikaze 3 ile pek mermi harcamazsınız aslında.işaretleyip uzaklaşın.Üzerlerinden geçerken hasar aldığınız anda kamikazeyi atın.

Özellikle büyük yaratıkların vuruş menzilleri daha uzadıkça,yaratıklara yaklaşıpta vurmanız gerekiyor.İşaretleme ve dönme esnasında dikkatli olmanız lazım.

Sonuçta aldığınız mermi ve uridiumlar size yorgunluklarınızı unutturuyor.:cool:

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  9. Taktik basit kardeş ben nerdeyse hiç harcamıyorum cephane köşelere kaçanları keserken kullandıklarım hariç :) Ben bütün kapıları nerdeyse aegisle yapıyorum. Droitlerini full kalkan yap gemi full hız olcak elmas uçuş düzenin varsa onla gir yapacağın ise gir yaratıkları topla bir araya aniden dur kamikazeni hazırla etrafına doluştuklarında at kamiyi gitsin :) Kristallinler max 6 kamide gider veya patlar. 6x30Saniye= Yani 3 dk ama şunada dikkat et kalkanın iyice dolmadan kamikaze atma bide kamiyi atarken bir yandan kalkan yeteneğini bas hepsi bukadar . Kristallonlardada böyle yap küçüklerinden biraz daha uzun sürer ama büyüklerden küçüklerden aldığın hasardan daha az hasar alırsın 16x13500=216.000 büyüklerin hasarı 80*3600=288.000 küçüklerin hasarı :)

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gama zor ama esas kapi o iste.kaca kaca cekerek kesin pet yokken keserdik biz.aegisle daha kolay bu artik.kalkan dp onemli bir anlik duraksama patlarsiniz.

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gama için en güzel taktik full kalkan koymak irislere ve kamikaze ile kesmek başka bir yöntem yok

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.