Gamma Tek Parça Kaldı Sizce Nasıl Bitiririm?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 13 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Zamanında tallonlarda 3 hak varken tüm haklarımı orada harcamıştım patlamıştım. Şimdi 5 hak veriyorlar.

Gamma açana kadar 2 alpha ve 1 beta yaptım. Gamma 60bin uridyum veriyor ama o 1m200bin hp 3 kat hasar veren 20 tane tallon nasıl keseceğim hiç bilmiyorum. X3 sıkacağım galiba sebrom beslemeyle yoksa geçemem. Kamikaze saten atamam. Sabit duramam.

Tortu gemisiyle gireceğim. Hızlı olduğu için kaçması iyi oluyor. Bu kapıda güve işe yarar mı? %30 indirim var 70bin uridyum kasıp güve alıp girebilirim. Yoksa direk burgu alıp mı gireyim? Sevmiyorum tallonları. :(

2. Alfisti35

Alfisti35 User

Korkulacak birşey yok talonlar yavaştır. Venom alıp full kalkan koyup onları yavas yavas harıtada gezerek kesersin BURGU ile.
    Kalkan roketi sürekli kullan bunun yanında X2-3-4 sana kalmış . Seprom beslemeye gerek yok. Pro besleme yeterli. Çok uri ile birşey alacaksan Gemi yeteneği zaman düşürücü al onunla gir yeteneği sürekli aktif edersin

Mcqeen bunu beğendi.
  3. Mcqeen

Mcqeen User

Venom gemim yok ama. Daha yeni aegis elite aldım kredi kasıyorum. TR1 serverinda olduğum için Yüksek teklif veriyorlar. Birleştirmeden almacağım onu. Venomsuz taktik verir misin?

Geçen haftanın teklifleri.

Şuan ki teklifler.

Belki alabilirim kredi kasarsam.

4. Alfisti35

Alfisti35 User

Aegis bana sıkıcı geliyor hasarı full olmayanlar için çok düşük fakat %5 hasar veren gemide olur. Sadece acele etmeden yavaş yavaş haritada gezerek keseceksin. Ben 1. konfi full kalkan 2. full hız kullanıyorum 2. konfide droide full kalkan koyuyorum kapıda can azalır lag falan olursa 2 acıp kacıyorum. Sakin bir şekilde her gemiyle kasabilirsin. rahat kasmak ıcın kalkan roketatarı öneririm

Mcqeen bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.