Gamma ve Kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 19 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gamma son 2 parça kaldı, ama sorun bu değil. Gemim geçebilirmi ?
    Bastionla gireceğim 414 hızlı / 367 yavaş konfi kalkanlarım pet dahil ful lf3 2 lf4 sadece kami atarak tallonlar geçermi ?
    Birde kappa var meşhur hercules kapımız :)
    Yine bu konfiler ile century falcon geçebilirmiyim ?
    (Ayriyetten soru: Century burada tamir oluyormu ?)

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Fps sorununuz yoksa yapabilirsiniz gamayı ve kappayı. Centrury Falcon kappa kapısında sadece kalkanı doluyor diye biliyorum.

Keyifli Forumlar

3. Sağolun modum birşey daha soracaktım alfa açıldı çarpan ile şimdi bitirdim bu parça çıkma olasılığını etkiler mi ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki kapınız açık olsun olmasın gama ve betaya çıkan parça olasılığına etkisi bulunmamaktadır.

İyi forumlar

5. gamma ya söyle bir konfi olabilr 1inic konfi kami konfisi : gemiye full kalkan irislerede 2inici gemiye full hız irislere kalkan tallonu bence kami ile yapamasın çunku10-19 k arası atıo iyi günler .

6. bende öyle düşünmüştüm yapma dediler ama haklısın o şekilde 600k kalkanım oluyor 414te bana kaçmak için yeterli bence

7. bol şanşlar gammayı yapma derim yerleştir yaptıssan yap .İyi günler

8. Valla tallonlardayım daha girmedim ama birazdan girerim büyük ihtimal
    Açık arttırmadan kalkan desteği alıp giricem daha rahat geçmek için

9. şimdiden h.o ozmn .

10. saol bitti sayılır :) protegitlere giriyorum ama birazda kapa için yardımcı olabilirmisin ?

11. kappa basit yaparsın falcon lowdakı gibi dp basmıyo .

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kappayı yapabilirsiniz ancak son bölümde biraz falcon zorlarsa zorlar sizi herhangibir fazla zorluğu yok.

İyi forumlar

13. modum şimdi sanırım teknik bir hata var yaratıkların kalkanı yenilenmiyor, ve enerji kasıp falconu kaçana kadar kami atarak kaçmaya başlayıncaya sepromlu x4 ile kesersem hercul çıkarabilirim, çünkü çoğu kişi (hercul ful olan kısım) falcon köşeye varmadan patlarsa hercul çoğunlukla çıkar diyor

14. Tallonlar biraz zor... Ama aegis alıp girmeni öneririm. Ama goli ile girecem diyorsan biraz zorlanırsın.

Gamma tallonlarını geç falkon kolay :) inan bana gamma talonları yanında hiç falkon :)

15. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

O şans işi hurafe çoktur bu tarz kapılarda :D

Keyifli Forumlar

16. Kesinliklle yalan ben falconu köşeye cekmeden patlattım. Hic bisi de vermedi...

17. Ya öyle diyorlar yalan deme adam fullemiş herculu :)
    Gamma bitti valla şu anda hedef kappa :)

18. İyi tekrar kappa açarsam deneyecem...

19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar bunlar batıl inançtan ileri bir durum değil lütfen biraz medeni olun aklınızı kullanın :(

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
  20. Hurafe hocam bunlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.