Gamma Yapabilirmiym ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by WolfTR, Jan 31, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WolfTR

WolfTR User

Gemim Goliath
    23 lf3 kalanı lf2
    16 bo2
    8 iris
    9 arge
    pet var 12 level kamikaze 3 var vip üyelik var

sizce bu kapıyı yapabilirmiyim
    Yapamassın yada çok zorlanırsın diyen arkadaşlar olursa onlarada şunu sorayım peki betayı yapabilirmiyim ?

2. Merhaba,

Çok zorlanmazsınız. Biraz uzun sürebilir ama yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Kamikaze özelliğini kullanarak daha erken de bitirebilirsiniz.

İyi Forumlar,

4. kamikaze 3 ve vip var yaparsın belki bi kristalonda zorlanırsın

5. kami 3 ü olan vipi olan her gemi illaki yapabilir 8 iris gemilerde yapabiliyor bence kamin varsa rahatlıkla yapıcağını düşünüorm :) kg

6. zengas

zengas User

dostum başlarda kolay başlıyor, kami modülü şart, gidebildiğin kadar git, patladığında bırak geliş öyle gir. Kristalonları göz yaşartıyor oranın.

7. Ona bakarsan benim gemimin herşeyi ful sadice kami 3 le yapıyorm gammayı senin gemin ful olmasada kami 3 le yaparsın aramızda farkmı var ??

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Tabiki de yapabilirsiniz. Daha kötü ekipmanla yaptığımı hatırlıyorum ben . Hemde kamikaze atmadan yapmıştım , sıra sıra kesmiştim.Tabi dikkatli olmalısınız. Unutmayalım yaratıkların darbe puanı ve vuruşları tam 3 katıdır . Kristallinleri düşünürsek 80 tane her biri 1k civarı vuruyor desek normalde 80k vururlar.Ama gamma kapısıında 3 katı olduğu için 240k vururlar. Bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.Tek bir yanlış hareket hakkınızın gitmesine sebep olabilir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.