Gamma yapılır mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gamma hiç yapmadım eskidende beta oyun sorunundan patladığı için tekrar açmaya hiç uğraşmadım şimdi gamma açıldı sizce yapabilirmiyim.

Gemi: Goliath
    Silahlar: 10 lf4 gerisi lf3
    Kalkanlar: Full bo2
    Droitler: 8 iris 1 apis (Hepsi 8 lvl)
    Arge: 28 (Kalın sıkmaya ayarlı ve uzaylı avcısına doğru gidiyor)
    Ek: Pet var ama vip olmadığı için kami kullanamıyorum.
    Ek2: x1 ile standart 5-6k vuruyorum.

Gammada npcler 3 katı güçde olunca zor olur diye korkuyorum. Beta ve Alpha tamamlanana kadar kapıyı kurmayacam şimdiden sizinde düşüncelerini almak istedim.

2. pet kullanırsan rahat yaparsın

3. Gözün korkmasın arkadaşım biraz sabır sadece ve her bölüme özellikle tallon ve protegitlere beslemeyle gir.Bilgisayarındada problem yoksa rahat yaparsın.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  4. Kamikaze olmaması büyük sıkıntı senin için, özellikle gamma tallinleri tek tek kesmek baya uğraştırır, VIP olmasa da tallin ve sibelonitlerde kamikazeni kullanmanı öneririm. (Sibelonit ortalama 4 kamikazede, tallin ise 6 kamikazede köşeye uçuyor.)
    Gerisi ise rahatlıkla yapılabilir, ileri bölümlere seprom beslemesiyle gir, ihaleden alabilirsen hasar ve kalkan güçlendiricisi almaya bak. :)

5. Peti ne olarak kullanacam vip olmadığı için kami kullanmıyorumda kapıda başka ne işe yararki?
    Onlara kesinlikle besleme olacak ama pc kasarmı onu bilmem düşük ayarda sorun çıkaracağını sanmam.
    15 lvl pet her tamir 350u ve kami 2 lvl olduğu için pek etki etmez. Vip olmayınca lvlini yazmadım.

6. Anladım, o bölümler seni Tallonlardan daha çok yoracaktır sadece biraz sabırlı olman gerek, video kanallarında eski tarihli Gamma&Beta videolarını izlersen (PET olmadığı zamanlar) bazı taktikler yapabilirsin kendine, yanlış hatırlamıyorsam ağır konfigrasyona 3 hız jeneratörü koyunca yaratıklarla aynı süratte gidiyordun hiç vuramıyorlardı sana. :)

7. Bende ağır konfide 2 hız var tallinden daha birazcık hızlı gidiyor. Taktik belli işaretle kaç kes :D Şuan 260k seprom var harcamazsam kapının başı kolay olur.

8. Tamamdır o zaman sıkıntı yaşamazsın pratiğin varsa:p
    Her ay VIP alabilme imkanın olursa kapı ödülüyle bir kamikaze 3 almanı öneririm

9. alpha beta gamma hepsini yapacam cerrah uriyle gelirse garanti alıyom yoksa goliden bile kaçamıyacaz artık.

10. O tasarımın çok pozitif yönü var bence gelirse herkes alır, PUSAT gibi ters köşe yapıp DP si düşük olursa şaşırmam. Denge bozar çünkü - yönü olmazsa.

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

tallinde bir iki tane vip olmadan kami atmanın bir sakıncası olmaz.önemli olan tallon orayıda elit cephane ile rahat geçebilirsin.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gama kapısını bu ekipmanlarla rahat yaparsanız.

Büyük yaratıklarda bir yaratığı işaretlediğinizde dönerek kesebilirsiniz.

Ufak yaratıklarda ise Kristallin ve sibelonitlerde Pet atabilirsiniz.Bunlarda pet kullanırsanız zararınız olmaz ve işinizi çok kolaylaştıracaktır.

Keyifli Forumlar.

13. 2 lvl kami pek etki edeceğini sanmam modum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.