Gamma Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .üYe. tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .üYe.

.üYe. User

Merhaba arkadaşlar, bütün kapıları rahat yapabiliyorum fakat bu Gamma kapısında ban yardımcı olabilir misiniz. Aralarına girmekte zorlanıyorum ek seferde çok sıkıyorlar. Şu an kristallinlerdeyim.

Gemi goli, aegis ve citadel var.
    lf3 full, kalkanlar bo2 16, hız full.
    Apis, zeus yok arge 5.
    Ve pet Kami-3 var.

Nasıl yapabileceğim konusunda tavsiye verir misiniz.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

halka diroiti varsa onla anca aralarina girip kamikaze atabilirsiniz. yoksa kaca kaca ya keseceniz ya kenara yollayip sonra yine kamii ile kesceniz.ama halka lazim cok vururlar.

3. .üYe.

.üYe. User

Halka diroit düzenim yok ve de para veremeyecek durumdayım. öncelik vermem gereken başka eşyalar var onlara ara birikiriyorum.
    Kaçarak kesebilirim bu çok basit olur benim için fakat birkaç günümü vermem gerekecek ki bu çok fazla.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bir kac gun olmaz:) 80 tane evet kacarak kesin eskiden pet yoku oyle keserdik :) yaparsiniz.ama dikkatli olun takilirsa toplanirlarsa patlarsiniz ve sadece 3 hakkiniz var kapi gider :)bol sans

5. .üYe.

.üYe. User

Ama ben peti denk getiremiyorum ki NPC'lere. Denk getirip onlara etki ettirebilmek için biraz duraksıyorum yanlarında ve "BOM" :(

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapida iken forumda yazmayin anlik birsey patlarsiniz kristalinlerden sonrasi tehlikeli.birakin olmazsa 2 hak kalmis ise halka icin kasin halka ile girersiniz halka yokken dayanmaz pet atmaya.ortasinda durup aticaksiniz .siz darbe alirsaniz pet darbe atan yaratigin yanina gidip patliyor.yada dedigim gibi kami yi unutun normal kesin tek tek.

7. .üYe.

.üYe. User

Kapıdayken başka bişeyle ilgilenilir mi çok uğraştım açmaya :) Peki madem öyle eski tekniklerle yola devam edicez. İlginiz için teşekkür ederim.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bol sans bitirirseniz yazin :)

9. aegisle ful kakan konfisine geç kamiyi hazır beklet bi yaratığı onceden işaretle tam ustune geldiklerinde once kami ve hemen ınsta yap sonra kaç 6-7 kamide biter...

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

denk getiremiyormus ,gelismiste degil kalkanlari halka da yok 2 vurusta patlar.

11. .üYe.

.üYe. User

aynen hemen patlıyorum. can yenileme yeteneklerini açınca kaçıyorum ama yine tutturamayınca olmuyor hız ve kalkan gerek.

ama bi insta alayım etkili olur belki denememiştim

12. .üYe.

.üYe. User

İnsta aldım ve 1. konfi gemiye hız ve 5-6 kalkan diroitlere full kalkan, 2. konfi hem gemi hem diroitler full kalkan yaptım.
    Sonuç başarılı kristallinleri geçtim. Bakalım saldırı gücünden korktuğum kristalon ve hızından korktuğum protegitler ne olacak.
    Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1 hak kaldi ise sakın yapmayin risk etmeyin 1 hak daha alip yaparsiniz.talllonlar buyuk dikkat kacarak tek tek kesilcek toplu vurma mesafesinde kalmayin, olcak:) prolardan korkmayin hepsi bir vurmasin kacarak yine tek tek.2.konfide hiz olsun kacamazsiniz yakalarlar.

14. .üYe.

.üYe. User

Evet son bir hak. Şu an Tallonlardayım Fena vuruyorlar. Goliath'a geçiş yaptım tek tek sıkarak kesicem bundan sonra.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1 hak daha alin risk etmeyin 50 k uride yeterli hic olmamasindansa.bol sans.

16. petini pasif modtan direkkamikaze alırsan direk patlar ve kapıda yaparken proluk lazım proluk yoksa ful hız diz yap zetayı 2 lf4 - 3 lf3 'le yaptım

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aegis varsa onunla gireceksin. :) Yetenek sürelerini kısaltan destekleri al ( CD-B01 ve CD-B02 ) umarım kalp vardır. Kalp düzeninde bir yerde dur npc'ler sana vurmaya başlayınca kalkan yükleme ( kalkan tamiri ) yeteneğine bas sonra pet kamikaze'yi seç kamikaze patlayınca hemen uzaklaş. Gerekiyorsa darbe puanı yükleyen yeteneği kullanabilirsin.

Bir de ;

1. Konfigürasyon :
    Gemi 10 lazer + 5 hız + 10 kalkan / Droid'ler : full Lazer

2. Konfigürasyon :
    Gemi 10 lazer + 15 hız / Droid'ler : full Kalkan

Hız jeneratörlerini promerium ve Kalkan jeneratörlerini seprom ile beslersen epey yardımı olacaktır. :)

18. .üYe.

.üYe. User

Abiler herşeyi geçtim. Saatlerce uğraştım ve pet falan kullanmadan Kristallonlarla uğraştım. Kapıya girdiğimden beri oyun donmaktaydı ve bir sorun olursa kanıtlarıyla supporta sunabilmek için ekran video su çekiyordum. Kalan tek hakkımla kristallonların hemen hepsini öldürdüm geriye son 4 tane kalmıştı ve birini daha köşeye doğru kovalarken elektrik kesildi.

Sonuç olarak Gamma Kapısı gitti.

19. geçmiş olsun hafta sonu elektrikleri kesip kesip durdular benimde 1 kapı çöp olmuştu

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Köşeye gidenleri bırak diyecem ama elektrik gitmesi durumunda hak kaybı zaten olacağı için bir yararı yok. Keşke 10.000 uridium ile yedek hak alsaydın. Bu arada elektrik kesintisi durumunda kullanıcı kaynaklı neden olduğu için telafi gibi bir durum olmuyor. :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.