Gamma Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .üYe. tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dostum kapı yapma acelen yoktu 1 gama fazla bir kayıp degil bence ders olur sana ben leptopta kapı yapıorum mesela elktik gitmesine karşın . 1 hakın kalınca hak al yap ( hep hak alıp yaptım boşuna aldım ama tedbiri elden bırakmadım son hakta yapıom genelde ama gene ek hak alıom

2. .üYe.

.üYe. User

Ha bişey daha diyecem. Geçenlerde yine kapıyı yapmaya çalışıyorum ama oyunda hakkaten sıkıntı vardı ve donma ve takılmalar sonucu 3 hakkımı da kaybettim. Supporta mail atıp durumu izah etttim. Sohbette de mesajlar dönüyordu oyun donuyor takılıyor diye. Sıkıntı sadece bende değildi yani. Adamlar sağolsunlar kapımı geri vermişlerdi. Bu gün yine biraz donup takılmalar vardı fakat oynayabiliyordum yani. Ama gel gör ki darbeyi bu sefer de baska yerden yedik. Telafisi de yok. Nasip değilmiş diyecem yani elden ne gelir ki.

Son düzenlenen: 14 Eylül 2016
  3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer sistemden ( oyundan ) kaynaklı sebeplerden olursa geri veriliyor fakat elektrik , internet kesilmesi ( bölgesel sorunlar ) ya da pc arızaları gibi durumlar kullanıcı kaynaklı olduğu için telafisi olmuyor. Sağlık olsun bir daha son hakkın kalırsa 10.000 uridium ile 1 hayat alabilirsin. :)

4. .üYe.

.üYe. User

İlk seferde 10 bin ikinci seferde 40 bin olmak üzere 50 bin uridium ile hak aldım zaten. Tam da en zor kısmını bitirmişken.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O zaman yapacak bir şey yokmuş anlaşılan. :) Elektrik kesintisi bütün işi bozmuş :( Kristallon'ların hepsi bitmiş olsa bir şey olmazdı. :D

6. .üYe.

.üYe. User

Son 3 tane :) bilsem tüm elit cephane ile sıkardım iki dakkada bitmişti.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Nerden bileceksiniz elektriğin kesileceğini :) sağlık olsun demekten başka yapacak bir şey yok maalesef. :D

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dedim ama can alin tek canla gama bu halimle bile yapmam risk,garantisi yok ki alin iste elektrik gitmis.gecmis olsun uzuldum.

Rehber bunu beğendi.
  9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Benimde bir kere beta gitmişti ama elektrik filan değil galiba bende tallonlardaydım yada tallinlerdeydim bende senin gibi vur kaç taktiğiyle uzaktan uzaktan sıkıyordum benim pc güçlü bi pc değil oyun bi dondu 5-10 saniye gelmedi oyun bi geldi patlamışım oradan ders aldım bundan sonra 1 hak kalırsa uriyle 1 hak daha alıyorum :)

10. .üYe.

.üYe. User

Teşekkür ederim, Dediğim gibi hak almıştım toplam 50 bin uriye tam bitirecekken oldu işte
    Haklısın kesinlikle hak almak gerek kapıyı kaybetmekten iyidir.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bazen tecrübeler kolay kazanılmıyor.

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.