Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 9 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gamma hiç yapmadım gemi özelliklerime göre yapabilirmiyim sizce?

Gemi: Goliath
    Droit: 8 İris 1 Apis (Hepsi 7 lvl geliştirmeli)
    Silahlar: 8 LF4 geri kalan LF3
    Kalkan: Full BO2
    Arge: 27
    Uçuş düzenleri: Kalp, Elmas, Güve, Yıldız
    P.E.T: Peti kapıda kullanmıyorum. (15 lvl)
    Ek olarak: Vip yok (oyuna para vermem)

2. yaparsın tabi bu özelliklere göre yapmamış olman hata. :)

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yapabilirsiniz tabikide .Geminiz de gayet iyi durumda.Yaratıklarla mesafenizi iyi koruyarak kamikaze atabilirsiniz.

İyi forumlar

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gama kapısını rahat yaparsınız.Yaratıkları işaretleyip dönerek kesebilirsiniz.

Pet atma konusuna gelince,uridiumu fazla veren yaratık topluluklarında atabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. gamma için fazla bile özelliklerin kristallonlar her ne kadar uzun sürsede cabuk biter.zorlanmadan rahatça yaparsın

6. Kamikazem yok yani vip olmadığı için kullanmıyorum. Gamma ne kadar sürer tallonda seprom çeksem?

7. emin değilim kamikaze olmadan ne kadar süreceğine ama tahminim yaklaşık 2 saati bulur

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben kristallonları seprom +x2-x3 karışık güve ile kesiyordum tabi benimki biraz risk güve ile kalkan indiği için oyun donmasında tek vuruşta patlama ihtimalimde var genede sen güve kalp karışıkta yapabilirsin gemimin özellikleri senin kadar yokken yapmıştım kapıyı yani sen çok rahat yaparsın

9. Merhaba ,

Zorlarsa Kristallon ve hız nedeni ile Protegit'ler zorlayabilir. Onun dışındakiler çok zorlamaz diye tahmin ediyorum. Yani bu ekipmanlarla normal koşullarda bir çok kapıyı yapabilirsiniz sadece süreleri değişir.

İyi forumlar.

10. Herkese teşekkür ederim :) son bir sorum olacak bu npclerin her şeyi 3 katı olduğu için menzili de artıyor mu?

11. dngn75

dngn75 User

Ben gamma yı yaptığımda lf4 diye bir silah olduğunu bilmiyordum. Uzun sürsede zorlanmadan yaparsınız. Menzillerinde bir değişiklik yok. Ancak bu kapıdaki en büyük handikap bence internettir. Internetinizin hiç kesilmemesi veya fazla donma yapmaması gerek. Çok hızlı patlatıyorlar :)

12. Pc kötü olduğu için kasma olabilir ama kapıda sorun çıkaracağını sanmam internetimde hiç kesilmiyor maşallah :D menzili aynı olduğuna göre sıkıntı yok teşekkür ederim :) konu kilitlenebilir.

13. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.