Destek gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ÇAKAR** tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ÇAKAR**

**ÇAKAR** User

merhaba arkadaşlar

alphayı 2 kez betayı 1 kez açtım gamma 70/82 de sizce kaç enerjiye açılır kesin bir şey değil de en azından tahminlerinizi istiyorum? modlarım?

2. darko_pro1

darko_pro1 User

Benimde 70/82 nerdeyse 200 enerji bastım hiç çıkmadı önce alpha ve betayı tamamlayıp gamma verecek galiba.

3. Merhaba ,

Eğer çarpanlar iyi denk gelirse 100-150 arasında açılabilir fakat sadece tahmindir. :D

İyi forumlar.

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Adiminim o kadara gamma açılsın ben hesabı silerim naptınız 150 :D:D

5. Merhaba ,

Gamma kısmını farketmemişim sanırım biraz da acele ediyorum erken çıkmam lazım. :D

İyi forumlar.

6. darko_pro1

darko_pro1 User

Ben burdayken zor ama benimde çıkmam gerekiyor şansınıza artık :D ama arkadaşımızın konuda sohbete dönüyor en iyisi tıp :)

Ek olarak alpha ve beta tamamlanmadıysa gamma çok zor.

7. **ÇAKAR**

**ÇAKAR** User

alpha 2 kez açtım 1. alphayı yaptım, 2. alpha 1-1 de duruyor. Beta 1 kere açtım şu anda da 18/48. Gamma da dediğim gibi son 12 parça kaldı 100 enerjiye açılacağını zanettmiyorum da 300 enerjiye falan tamamlanmaz mı? 1000 enerji falan isterse basmıcam zeta açarım onun yerine :D

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gamayı tamamlamanız için normal standartlarda 3 alfa 2 beta tamamlamanız lazım

İyi Forumlar

9. andermo83

andermo83 User

3 Kapı Bağlantılı Ki antığı Şu Hangi Kapı Parçası Az İse Ona Ağırlık Veriyor Ben Senin Yerinde Olsam Beta İle Alfa Yerleştirmeden Basardım Ki Modum Haklı Çarpan Denk Gelse Yerleştirmeden 200 GG Ye Bile Açılır Ama Alfa Beta Yerleştirdiğin İçin 0 Olan Parçalara Önem Veriyor Sistem Ki Tahminim 800 e Geçer...

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

En az 500 gg ye açılabilir diyorum.Tabi rakam artar veya azalabilir,şansınıza bağlı.

Keyifli Forumlar.

11. **ÇAKAR**

**ÇAKAR** User

anladım.. bir dahaki sefere ana üsse yerleştirmeden basarım.. yorumlarınız için teşekkür ederim sizler içinde uygunsa konu kapanabilir

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.