Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lastkosheen tarafından 31 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gammayı açmama 1 parça kaldı yarın açarım büyük ihtimalle sizce bu kapıyı yapabilir miyim ve yaparken nelere dikkat etmem gerekir açıklarmısınız
    gemi özellikler: goliath aegis mevcut 2 lf4, full lf3,bo2,hız 8 iris pet kamikaze 3 mevcut 19 arge

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlk defa yapacaksan Aegis ile girmen daha iyidir. En azından çok sıkıştığında yetenekleri ile çok zorlanmazsın. :)

lastkosheen bunu beğendi.
  3. Öncelikle cevap verdiğin için teşşekkür ederim şöyle yapmayı düşünüyorum kristallinler ve sibelonit yerlerine aegis ile öbür yerlere goliath ile sence mantıklı mı ve ortalama kaç saat sürer yapmam

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Gemi arası geçişlerde ekipmanları aktarman gerekecek yani ekstra zaman kaybı olur. Dediğim gibi ilk defa yapacaksan aegis ile girip yetenekleri ile çok zorlanmadan yapabilirsin diye tahmin ediyorum. Bir kaç defa yapınca alışırsın.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

KAPI GAMMA
    Gama kapısındaki yaratıkların darbesi,kalkan ve vuruş güçleri normalin 3 katıdır.Uzaylıların çöpleri de 3 katıdır. Yaratıklardan elde edeceğinz TP, ŞP ve uridium da 3 katıdır.

Sırasıyla gelen yaratıklar:

A) 40 adet Streuner
    A) 40 adet Lordakia
    A) 40 adet Mordon
    A) 80 adet Saimon
    B) 20 adet Devolarium
    A) 80 adet Kristalin
    B) 20 adet Sibelon
    A) 80 adet Sibelonit
    B) 16 adet Kristalon
    C) 30 adet Protegit

başında a yazanlar kamikaze atıp kaçmak için b yazanlar istedigin gibi yapmak için ilk tavsiyem
    protegit özel C) :)

şimdi a yazanlar için konfi tavsiyem ageis ile gerecegini farz ediyorum

A)
    1. konfi ful + ful kalkan lazer sadece gemide
    2. konfi hız + kalkan kalkanlar droitlerde hız ful gemide

kalkan veren diroit düzenlerini kullanmanı öneririm halka varsa kesin A npc lerini keserken kesinlikle halkada kal saguk kanlı olmaya çalış heyecan yapma :p:p:p
    talinler yaklaşık 300 k yakın vuruyor hepsi aynı anda kesinlikle üstünde toplamanı önermem tabiki halka düzenin yoksa varsa topla yaklaşık 1.2 m yakın kalkanın olur diye tahmin ediyorum :)

B) yaratıkları için tavsiyem Çok Çok Çok Önemli

1. konfi gemi ful hız droitlere hepsine lf3 birazda kalkan. Kalkanın toplamda 100 k yakın olsun nedeni ageis yetenegi kalkan basabiliyorsun diye geren yok dersen hakikatten de gerek yok 100 k kalkan boşuna vuruştan gidiyor inşallah güve düzenin vardır kapının yapım süresini yarı yarıya indiriyor yalanım yok
    2. konfi gemi kalkan diroitler ful lf3-lf4 (lf4 her zaman diroitlere koy daha fazla hasar verirsin :))

talonlara çookk dikkat et 2 vuruşta patlama riskin cok fazla :) 400 k yakın vuruyorlar hepsi aynı anda :)

C)

geldik protegitlere hiç sevmem kendilerini gıcık bir npcdirler

konfi 1. konfi gemi ful hız diroitler ful kalkan 2. konfide aynı

kamikaze atmaya yakınlaştığın zaman hepsini kendi üstünde toplayıp atabilirsin yada kaçarak pet patlamaya hazır hale geliyor patlamıyor sabit bir yerde kalıyor ya onun fazla hasar almadan protegitleri petin üstüne cekebilirsin ama bazen ıska atıyor cok gıcık bir şey :(

kapıyı yapma süren x1 sepsiz desteksiz girecegini faz edersek yaklaşık 2-3 saat bitirirsin :) zorlayıcı kapı nede olsa

elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım inşallah faydası dokunur birde söylemek isterim ki bu dediklerim benim kapı yapma taktığım :) dediğim gibi talonlara dikkat et en zorlayıcı kısım orası yaklaşık 1 saat orası sürer x1 girersen tabi ;););)

6. Çok açıklayıcı yapmışsın teşekkür ederim gammayı açtım onun yanında alpha ile betada açıldı kapı ödülleri için x2 ne zaman gelir bilgin var mı

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

CM gibi Sistem otomatik olarak belirliyor bir fikrim yok :)

8. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuya cevap veren üyemize çok teşekkür ederiz.Galaxy günü özel ödülleri sistem tarafından belirlendiği için bilemiyoruz. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

DraydiBoy ve lastkosheen bunu beğendi.
  9. Peki teşekkürler kilitlenebilir

10. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.