Gamma

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by yordey, Mar 7, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yordey

    yordey User

    kapıyı bıtrdım ne uri ne ucb-100 verdi !!!!
     
  2. protegitleri de kestin mi ? hiç bekleme direk supporta yaz, saat tarih varsa video ne varsa gönder ve sonra milyonda bir ihtimalle "evet bir sorun olmuş al sana ödülün" diye bir cevap bekle. büyük ihtimal biz de ödül gönderilmiş olarak görünüyor sroun sizde diyip konuyu kapatacaklar ama haberin olsun.
     
  3. yordey

    yordey User

    boyle sahtekarlık olmaz ya , hiç supportta sürünemem Allah belalarını versin yazıklar olsun !!!
     
  4. 2 haftadır kapılardaki sorunlar bitmedi gitti. Sürekli hatalar hakkında yöneticileri bilgilendiriyoruz ama ya teknik ekibin tembelliğinden yada şikayetlerin ulaşmamasından bu sorunlar hala devam ediyor.

    2 haftadır galaksi kapısı yapmıyorum, üstüne %50 tecrübe desteğide gelmedi, boşuna uridium çeken arkadaşlar var. Viple gelen geçen ayın 25. gün ödülü olan indirim paketide kapılarda kullanıcak yine kapılardan yaşanan sorunlardan dolayı indirimden faydalanamadık. Belkide indirim paket için vip alan üyeler oldu ama indirimler boşa gitti.

    Telafi hakkında da herhangi bir bilgilendirme yok. Hata düzeltmelerinde de kapılarla ilgili bu hatalarla ilgili düzelttik demediler.

    Öyle tahmin ediyorum bu haftada aynı sorunlar devam edecek
     
  5. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Lütfen ilk olarak seyir defterini kontrol ediniz. Eğer aldığınız ödüllerde eksiklik varsa suppoort ekbine durumu izah edecek şekilde yazınız. Onlar gerkeli incelemeleri yapacaktır ve bir hata varsa zararınız telafi edilecektir.

    Tekraren bu tipte bir mesaj yazmanız durumda forum kurallarınca ceza alacağınızı açık şekilde belirtmek isterim.

    Support ekibine baş vurunuz onlar gerkeli inclemeyi yapacaktır

    Galaksi Kapıları çift ödül gününde oluşan sorun ilk kez yaşandığında gerekli telafi ödülleri hesaplarınıza eklenmiştir. 2. kez sorun yaşandığında durum için telafi talebinizi merkez ekibe ilettik. Onlardan bir bigli geldiğinde sizlerle paylaşacağızdır.

    Konuya gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.