gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzorak tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzorak

uzorak User

alpha ve beta atlamaya hazır durumda.gamma ortalama 1000ggye açılırmı?

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Kaçki gamman

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kapıları yerleştirmediğiniz de gama kapısı 50 parça bile olsa bence zarar edersiniz kaç gg basarsanız basın kapı yerleştirmediğinizde şunu düşünüyorsunuz ben bu kapıları yerleştirmedim sürekli gama parçası çıkacak bu düşünce bence çok yanlış çünki kapılar yerleşik olmayınca diğer kapılara çıkacak olan parçalar size çarpan olarak yansıyacaktır ve kesin çarpanların arkasından gama parçası çıkacak diye bir şey söz konusu değil şansınıza bağlı olarak 1 yada 2 kez ve hatta 3 kez denk gelir her zaman gelen çarpanın ardın dan gama parçası gelmez bence kapılarınızı yerleştirin ve gg basamaya devam edin en azından diğer kapı parçaları çıktıkça diğerlerini 2. kez açma şansınız olacaktır çünki 1000 gg bile sadece gama için yeterli olmayabilir en azından diğer kapılar açıldıkça daha yararlı olacaktır.

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. uzorak

uzorak User

şuanda çarpan tuttursam gammaya ait parçalar gelmeyecek mi?

şuan gamma 0.çarpan yakaladığımda gamma parçası gelmeyecekmi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Açıklamam da yazdığım gibi belki şansınıza bağlı denk gelebilir ben misal olarak yazdım 1 veya 2 hatta 3 kez denk gelebilir diye çok fazlada denk gelebilir az da bunu ben bilemem deneyiniz ama sürekli gamaya uri harcamak da pek mantıklı değil bana göre yinede siz bilirsiniz tabiki.

6. uzorak

uzorak User

anlamadığım şey şu.çarpan kapı parçasına denk geldiği zaman gamma parçası gelme ihtimali %100 değilmi ?

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hayır diyelimki çarpan 4 denk geldi ve siz çarpanı kullandığınızda gelecek parça 1 tane ise 4 tane olmaktadır çarpan gelince kesin arkasından gamma parçası çıkacak diye bir şey söz konusu değildir şansınıza bağlıdır gelebilir de gelmeyebilir de.

8. uzorak

uzorak User

siz hala benim ne demek istediğimi anlamadınız ama neyse :) öğrenmem gereken şeyi öğrendim ben yinede saolun

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlk sorunuzu yeni başlayanlar kısmına tekrar konu açarak sorarsanız daha çok yardımı diğer üyelerimizden de alabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.