Gammanın içeriğmi değişti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Strenur lordakia mordon saimon devolarium k.kristalin diye giderken birden sibelonlara geçmeyi planlarken bir ton wawe geldi strenur mordon felan eğer kalkmışsa sibelonlar güzel olmuş hem hantal hem yavaş...Hemde gammada hiç çekilmiyordu !!! nedir varmı bi fikri olan merak ediyorum.?

2. Merhaba ,

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. bazen birileri konu açıyor diyorki düşmana ateş ediyorum ama 0 hasar veriyorum sonra bir mod geliyor diyorki

x uçuş düzenini takmış olabilirsiniz kontrol edin lütfen..

içimden diyorumki modun söylediğide laf ha sanki adam bakmıyor ekrandan diye...

daha sonra o konuyu açan kişi gelip aaa evet x uçuş düzeni varmış diyo teşekkürler diyor..

içimden diyorum yuh artık :D

fakat şimdi x1 haritamda okadar çok kapı varki gamma yerine deltaya girmişim 3 tane boss lordakiuma gelince anladım deltada olduğumu yoksa ben gamma diye yapıyorum kusura bakmayın konu kilit :D

insanlar bazen şaşırabiliyormuş :)

4. zorask

zorask User

o_O:):):D:D:D

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

İnsanlık hali her şey olabiliyor. :) Rica ederim görevimiz.

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.