gammayı yapabilir miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **__karabela__** tarafından 11 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3lf4 gerisi full lf3
    16bo2
    8iris kalp güve burgu uçuş düzeni var
    petin herşeyi 3lwl kami var.
    taktik verir misiniz bu kristallinlar birleşince 300 k vuruyor nasıl halledecem onları ayrıca kristallonlarda birleşince zaten kamide işlemiyor napıcam ???

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Öncelikle tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlara açınız.

İşte hepsinden hasar almadan mesafenizi koruyarak saldırmanız gerekiyor.

İyi forumlar

3. Merhaba,

Adminimize ek olarak, eğer tallinlerde pet atacaksanız kalkanı doldurup full hız ile yaratıkların yanına gelip insta açıp kamikaze atıp kaçabilirsiniz.Bunu hızlı bir şekilde yaparsanız sadece 1 kere hasar alıp uzaklaşabilirsiniz.Eğer bu riski alamazsanız adminimizin dediği gibi hasar almadan hepsini tek tek kesmeniz gerekecek.

İyi Forumlar

4. tallin dediğin kücük krisler değil mi

kendi kullandığım taktiği vereyim ilk başlarda zor gelebilir ama en kolay ve risksiz yolu bu gibime geliyor

hız konfinde hepsini ortaya topla yuvarlak hale geldiklerinde biraz uzaklaş ağır konfiye al peti ac kamiyi ac ortadan birini işaretle ağır konfide cevresinde dön mutlaka sırayı hizayı biri bozuyır o size vurduğu zaman petin nerde kaldığına dikkat ederek o yöne dönün işaretli kris geldiğinde pet patlıyor ben hep bu yöntemle yapıyorum sıkıntısı pet bazen gıcıklık yapıyor 2-3 pat fazladan atmak zorunda kalıyorum ama tek mermi atmadan 4 patlatmada hepsi pert oluyor

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kristallinleri bir yere toplayıp Kamikaze atabilirsiniz.

Kristallinlerin üzerinden geçerken Kamiyi atın,bir saniye kadar sonra geri dönerseniz,kristallilerde geri dönecektir,ve tam Petin üzerine geldiklerinde Pet patlıyacaktır.

Bunları yaparken,hız ve full kalkanda olmalısınız.

Keyifli Forumlar.

6. klonaskeri

klonaskeri User

Benim tavsiyem spektrum ile girmen.yeteneği açınca tallinlere kami atabilirsiniz.5-6 kami sonra tallinlere veda edersiniz.Tallonlara gelirsek,ctiel geminisi alın,hangar genişletmeyi de açın,geminize max kadar seprom atın.Sonra süre bitince de spektrum gemisini alın.Ancak bir uyarı yapmak isterim.Sepromların küçük bir kısmını sibelonlar da kullanın.Geri kalanını tallonlara saklayın.Bu işinizi büyük ölçüde kolaylaştırır.Tavsiye ettiğim düzen ''güve'' ama gene de siz bilirsiniz.Ama dikkat etmeniz gereken şey patlayacaksanız topuklayın gitsin. Canınızdan değerli mi :D

HEPİNİZE İYİ ORBİTLER :D

7. doganbey58

doganbey58 User

Cook basit seylere takıl yor sun suz günde 15 gama yapı yorum hiç bişey bilmiyor san halka tasarımın A gec sadece pet at gene yaparsın
    .

8. Sahmeran

Sahmeran User

Uridium varsa halka al kalkanı seprom besle gemiye 7 tane hız 8 tane kalkan diroitlerede full kalkan koy.halka ile al sana kami konfisi. zaten yetişemezler ortalarında durur kami atar kacarsın.

9. zorask

zorask User

Yeteri kadar lazerleri sepromlarsan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Yerine göre x2-x3 kullanabilirsin. Kamaikaze için ise yuksek kalkan gerekiyor tahmimi 750-800 k kalkan işini görecektir. Eğer kapıda kamiyi etkin kullanacam diyorsan kapıaya ageisle girmen avantajlı olur.

10. Tallonlarda kesinlikle x4 girmelisin hatta mümkünse sepli.Tallinler ve sibelonitler birleştiği zaman 170-240 k arası hasar veriyor burda halka çok işe yarıyor en kötü o zaman insta basarsın ben olsam şuan yapmayı tercih etmezdim.Ama ben uğraşırım sıkılmam dersen tabiki yaparsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.