Öneri Ganimet Anahtarı Açık Arttırmaya Gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Açık Arttırmada Bulunsun Mu?

1. Evet

oy sayısı 8
    57,1%
  2. Hayır

oy sayısı 6
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Önerim gayet açık

Saatlik Teklifte
    1 adet Yeşil Ganimet Anahtarı

Günlük Teklifte
    1 adet Kırmızı Ganimet Anahtarı

Haftalık Teklifte
    1 adet Mavi Ganimet Anahtarı

Neden Mavi ve Kırmızı anahtarları farklı teklife koydum derseniz , Mavi ile havoc-gemi-lf4 gibi çok değerli nesneler çıkıyor ama kırmızı sadece lf4 için fazladan şans veriyor bundan dolayı böyle yaptım

Buna ek olarak Günlük ve Haftalıkta neden anahtar olduğunu sorarsanız eğer çünkü herzaman gelmiyor bunların sandığı ve eğer saatliğe gelirse oyunda dengesizlik oluşabilir , sandıklar gelene kadar bol şanslar :D

2. bence iyi fikir gibi gözüküyor +1 verdim ama darkorbit cemiyeti ne diyecek bilemem :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  3. Olabilir ama bnce mavi ve kirmizilar kalkmali. 3 tane yesil anahtar günlüğe gelmeli

ÖMER.E bunu beğendi.
  4. ÖMER.E

ÖMER.E User

Hayırlısı neyse o olsun :D

5. Şimdi bir şey derdim ama ban alacağımı biliyorum o yüzden söyledim say :D

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ben kendi adıma konuşayım mavi korsan anahtarını en az 500 m den gider TR4 de 800 belki bulur ama bir adet fl4 için 800 m fazla değil mi çıkmama şansı da olacağı için 800 m veren adama başka bir şey çıkarsa ben onun yerinde olsam bilgisayarı ortadan ikiye ayırırdım (şahsen kesinlikle yapardım)yanı işin kısası
    Oyum Olumsuz -1

7. ÖMER.E

ÖMER.E User

yanlış bişey mi yazdım

Para verip alındığında 19 tl ya 10 anahtar alınıyor ki bu 10 anahtarın hepsinden lf4 veya özel bişey çıkmıyor , parayla alınanda sinir olunmuyor ama credi ile alınanda sinir olunuyormuş ilginç

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ağustos 2015
  8. DraydiBoy

DraydiBoy User

1. si para cekenler için söylemedim
    2. 1 korsan anahtarı için 800 m para fazla gelir diye söyledim
    3. 1 hafta boyunca 1 lf4 için (çıkmama şansıda var tabi) onun peşinden kaşulmaz
    işin kısası konun bana göre saçma bir şey.

9. Bence iyi olur . Ayrıca server ne kadar kalabalık olursa olsun 1 anahtar için hiçkimse 800 m basmaz. Abartmayalım. Herkes lf4 çıkmama şansının daha büyük olduğunu biliyor bu yüzden milyonlarca credi heba olmaz korkmayın. Diyelim ki 800 m e satılıyor ve içinden birşey çıkmamasından korkuyorsun. Alma o zaman kardeşim :D

+1

ÖMER.E bunu beğendi.
  10. haftalık ihaleye sdece 200 yeşil anhtar konabilir :D

ÖMER.E bunu beğendi.
  11. owowo işte bu gerçekten harika :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.