Ganimet anahtarı nerde açılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sadrazammm tarafından 9 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sadrazammm

sadrazammm User

beyler vru yum ganimet anahtarını nerde acmam daha şanslı olur korsan mı yoksa 4-3 filan cok açan vardır burda hedefim venom veya diminisher cıkarmak lf4 apis günlerinde açıcam 200 anahtar civarı

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forumda büyük harfle başlık atmak yasaktır.

Lütfen dikkat ediniz.

İyi forumlar

3. sadrazammm

sadrazammm User

anladım hocam kusura bakmayın

4. Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Öneri veya tavsiye almak istediğiniz konuları forumdaki "Yeni Başlayanlar" bölümünde konu olarak açmanız gerekmektedir.

Buradaki konudan daha önce üyelerin hangi haritada neler bulduğuna bakıp kendinizce çıkarım yapabilirsiniz.Şahsıma kalırsa haritalar arasında bu konuda fark göremiyorum.

İyi Forumlar

5. Bende Vru'yum ve ganimet anahtarlarını hep 4-3 4-2 4-5 veya korsan haritalarında açıyorum. Öncelikle bu saydığım uğurlu haritalarımdan ikisini seçip tüm anahtarlarımı o gün açıyorum, tabiki de bu bir şanş işidir ama ben çok faydasını gördüm şimdiden iyi şanslar umarım istediklerini çıkarırsın.

6. Darion26

Darion26 User

Bence 4-5 galaksi çekirdeğini denemelisin. Attığı yerlerden güzel şeyler çıkarabilirsin. :rolleyes:
    Özel günlerde 3 kere atladım 4 kutuda 1 diminisher 2 xl kamuflaj çıktı.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

4-5 5-2 birde x-6 sanki daha sansli gibi.

8. ben hep 4-3 te açarım bana daha uğurlu geliyor.

9. sadrazammm

sadrazammm User

teşekkür ederim denicem cok iyi bi fikir :)
    aynen bi arkadaşta hep 2-2 ve 5-2 de açıyordu
    bana hiç ugurlu gelmedi ya 36 anahtar açtım 1 apis parçası cıktı sadece

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. 3-2, 5-2 ve 4-1'de aç.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.