Ganimet Anahtarı ve Öneriniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonsuzsah93 tarafından 10 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba, bazı özel günlerde ganimet anahtarlarına indirim geliyor. En son birkaç hafta önce görmüştüm sanırım %30 indirim gelmişti 1050 uridiuma anahtar alabiliyorduk. Size sorum şu. Bu özel indirimin üstüne VİP+Avantaj Paketini de dahil edebiliyor muyuz ? Yani 1050 uridiumdan daha düşebiliyor mu merak ettim.

Ve şunuda merak ettim şuanda 250 bin uridiumum var. Bunu bir şekilde 400-450 bine çıkarmaya çalışacam. Hedefime ulaştığım zaman bu uridiumlarla zeus gününde kutu açmayı planlıyorum. Yaklaşık 400 den fazla anahtarım olmasını hedefliyorum. Gemi durumum kısaca söyleyeyim;

14 lf4
    full lf3
    full bo2, hız jeneratörü
    9iris, 8 tane zeus parçam var(hiçbir indirim olmadan 975 bin uridium istiyor tamamlamak için)
    Full havoc
    Kalp, Güve, Elmas, Burgu, Çark uçuş düzenlerim var
    venom,spectrum,pusat
    aegis,citadel,spearhead elite ve veteran tasarımlarıda var
    pet 15lvl, kamikaze, oto hammadde, düşman bulucu, oto yağma, kombo gemi tamiri 3.seviye hepsi, 5 tane radar protokolü var 3 tanesi 3. seviye 2 tanesi 2. seviye

Sizce zeus'a mı yönelmeliyim yoksa lf-4 e mi? Yoksa Herculese mi yönelmeliyim ? Önceliğim hangisi olmalı karar veremiyorum.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Özel indirim+VİP+Avantaj Paketini bir arada tabiki kullanabiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam 675 uridiuma düşüyor.

Zeus ve LF-4 oyunda önemli ekipmanlar. O yüzden ikisine birlikte yönelebilirsiniz. Bunu da Zeus Günlerinde değerlendirebilirsiniz. Hem Zeus hem de LF-4 çıkarma şansınız yüksek olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.