Ganimet Anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 27 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba;

Arkadaşlar yarın etk bitmezse mavi veya kırmızı ganimet anahtarı almak istiyorumda

Mavi 10
    veya
    Kırmızı 20 tane alabilirim sizce mantıklımıdır önerirmisiniz ?

Gemim daha gelişme aşamasında irisler ve lf3ler tam değil.

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Kırmızı Ganimet Anahtarı almanızı önermiyorum. Onun yerine 20 Mavi Ganimet Anahtarı alabilirsiniz.

Çünkü Mavi kutuların içeriği daha değerlidir.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim?

İyi forumlar dilerim...

3. HolyAshura

HolyAshura User

Cevap için teşekkürler bu arada fazla veren kırmızı karıştırmışsınız :) Benim istediğim almam işime yararmı daha gelişme aşamasındayken aegis falan çıkıyordu bunların oranı iyimi çıkaran varmı içindekiler işime yararmı yoksa onun yerine 20tl ye urimi almalıyım şeklinde birşeydi :)

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Açıklamaları doğru okuyunuz lütfen.

Kırmızı Kutu açıklaması:
    20 Kırmızı ganimet anahtarı
    Özel teklifler
    19,90 TL
    LF-4 Lazeri elde etme şansın var! Sadece 19,90 TL karşılığında20 kırmızı ganimet anahtarını hemen kap. Onlarla LF-4 Lazeri elde etme şansını iki katına çıkaran kırmızı korsan ganimetini açarsın!

Mavi Kutu açıklaması:
    LF-4 Lazeri elde etme şansın var! Sadece 19,90 TL karşılığında hemen 10 mavi ganimet anahtarı var. Onlarla LF-4 Lazeri elde etme şansını üç katına çıkaran mavi korsan ganimetini açarsın.
    Ayrıca, mavi korsan ganimetinde diroitlerin için bir Aegis, Citadel, Spearhead veya bir Havoc tasarımı bulma şansın var!

Sanırım bu açıklayıcı olmuştur?

Mavi Kutu almanız işinize yarar. İçinden Havoc çıkarabilirsiniz.

Ama UNUTMAYINIZ! Havoc şansa bağlıdı. Kesin çıkacak diye bir şey yoktur. Bana aldığım kutudan çıkmıştı.

Başka sorunuz var mı?

İyi forumlar dilerim...

5. HolyAshura

HolyAshura User

Yok ben 10tane mavi yada 20tane kırmızı demiştim o yüzden dedim :)
    Bir iki kişinin daha görüşünü aldıktan sonra kilitlenirse güzel olur.

6. takemyhard

takemyhard User

kutudan çıkanlar düz aegis,citadell ve spearhead eğer bunlardan birini düzerde haritaya çıkarsanız bütün düşmanların öncelikli hedefi olursunuz... en başta benim :) (görevler güncellenmediğinden herkes greve işlesin diye düz gemi arıyo ) tavsiyem ihaleden tasarım gemilerden almanız (aegis elit veya veteran gibi)...ayrıca kutu yerine katlayıcı çekip 1 hafta kutu toplasanız o gemilerden istediğinizi alır birde üstüne enaz 4-5 kapı açrsınız...haa birde cadılar bayeamı yaklaşıyor... katlayıcıyı ozaman çekerseniz etkinlik kutularından topladıklarınızla 3 ay rahat edersiniz :)

7. HolyAshura

HolyAshura User

Hocam kutu toplama işi biraz sıkıntı ya :) sıkılıyorum yani en fazla 1saat falan sürekli toplayabilirim.Aegisi falan almam için çok kredi lazım önce bi 80m civarı kasıp son 2 irisi almalıyım sonra goliye geçtiğim için 11 tane daha lf3 lazım onlar var kalkanlar var 5 tane derken onlar için 500-600m de biriktiremem heralde.O yüzden normalde olsa iş görür heralde.Klan falanda var ama hiç girmiyorlar para birikiyo sadece o yüzden direk kendim kasmam gerekiyor parayı uri ile bile alabilirim normal Aegisi yani :)

8. .NefeS.

.NefeS. User

Merhaba,

Bende mavi anahtarı tercih ederdim =)

İyi forumlar dilerim..

9. takemyhard

takemyhard User

80m :) biz 1milyar kasmıştık alacaz diye :) şimdi 80m ha...neyse oyun zevk işi gönlünüz nası isterse öyle yapın... benimki tavsiyeydi sadece...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.