Ganimet Anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LegendArrow99 tarafından 17 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık 10 dakika önce 16 adet anahtar aldım fakat hala oyun içinde bir kutu açamıyorum, fakat hangar bölümündende gözüküyor anahtarlarımın olduğu,destekle iletişime geçtim fakat zeus günü gidiyor ne anlamı var ki 2 iş günü içerisinde cevaplamaları ??

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Muhtemelen bugta kalmıştır ve anahtarları gördüğünüz halde kullanamıyorsunuz. Lakin pc nize reset atıp yeniden deneyin. O zamanda düzelmez ise yakında tekrar zeus günü olduğunda kullanırsınız.

İyi forumlar.

3. Peki Şimdi deniyorum.

4. Pc'ye reset attım fakat sorun hala devam etmekte ne tür bugsa sağlam bugmuş.

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Destek ekibi ile iletişime geçtiğiniz için onlar oradan size çözüm sağlıcaklardır. Bu konuda şüpheniz olmasın ardı ardına destek ekibine mesaj atmayınki sizin sorunu çabuk çözsünler.

İyi forumlar .

6. Anahtarlar yaklaşık 1 saat sonra elime geçti,konu kilitlenebilir yardımınız için teşekkür ederim.

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.