ganimet anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Wait•For•Master tarafından 7 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar , yeşil ganimet anahtarı zeus günü daha farklı şeyler mi veriyor yoksa lf4 ve zeus apis parçası çıkmasını mı sağlıyor mesela 50 li kamu diyelim , zeus gününde çıkma şansı daha mı fazla

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Zeus gününde normal kutu içeriğine ek olarak yeşil ganimet kutularından Zeus droidi ve Zeus parçaları çıkma ihtimali ekleniyor. Bu oranla ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 24 Şubat 2019
  3. Zeus günü ve zeus ganimet kutuları etkinliği arasında bir fark var mı? Zeus ganimet kutuları etkinlik takviminde çok sık yeralmasına rağmen zeus günü nadiren çıkıyor...

4. Aslında aynı şey,Zeus günü veya zeus genimet sandıkları sarı sandıklardır.Diğer sandıklardan tek farkı o güne mahsus yapılması ve parça çıkma ihtimalinin daha yüksek olmasıdır.Bu arada zeus gününde apis droid parçasıda çıkabiliyor bilginiz olsun.

.Paradoks. ve ..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  5. Cevap için teşekkürler, zeus diroidinin bir bütün olarak çıkma şansı her iki etkinlik için de geçerli mi?

6. Yanlış bilgi vermek istemem ama fark etmez diye biliyorum,sarı sandıkları açtıktan sonra komplede çıkabilir parçasıda.Komple çıkarmak çok düşük bir ihtimal.

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  7. sarı sandıklarda milyonda 1 ihtimalle zeus alma ihtimalinz var

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  8. DUMAN.

DUMAN. User

zeus gününde açmak daha mantıklı.

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  9. Hepinize teşekkürler arkadaşlar, en garantisi zeus gününü beklemek sanırım...

10. :D bil bakalım ne var ta ta bugun zeus gunu

11. Etkinlik takviminde bugün için zeus ganimet anahtarları yazıyor, zeus günü ayda bir falan geliyor ben de onu soruyorum işte... Bu ikisi arasındaki fark :))

12. the_flood

the_flood User

zeus gününde zeus veya apis çıkma ihtimali daha fazla LF-4 gününde ise lf-4 daha ağırlıklı

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  13. anladım flood eyv...

the_flood bunu beğendi.
  14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardım eden üyelerimize teşekkür ederim.

Zeus Ganimet Kutuları ve Zeus Günü, her ikisi aynıdır. Sadece olarak farklı olarak isimlendirilmiş, ilerleyen zamanlarda bu hususa özellikle dikkat edeceğiz.

İyi forumlar.

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  15. Teşekkürler sayın modum.

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size yardımcı olabildiysek ne mutlu bize:).

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 26 Şubat 2019
  17. Konuyu ben başlatmadığım için kilitlenme talep etmedim, ama başka sorum yok...

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.