Ganimet anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΔΓ∏ΔGΣ-ƤΔΓΔDISΣ tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkdaşlar ben goli tasarımı istiyorum fakat 250kuridium bazıları ganimet anahtarı al çıakr diyolar . Sizce ne yapmalıyım?

2. 250 k goli tasarıma vereceğine anahtar alman daha mantıklı artık tasarımlar ihalede var ordan alırsın

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Apis yada zeus için anahtar açarken tasarım çıkabilir bu nedenle 250bin uri vermenizi önermiyorum.

Keyifli forumlar

4. Peki yeşil ganimet anahtarından çıkıyormu ?

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çok düşük olasılıklada olsa çıkmakta.Ancak illaki yetenek tasarımı şartı yok herhangibir tasarımda çıkabilir.

İyi forumlar

6. Ancasin

Ancasin User

Bence tasarımı direk al. İstersen uridiumla al, istersen krediyle orası sana kalmış. Çünkü anahtar işi şans işi, hiç belli olmaz. Belki 1 anahtarda istediğin tasarım çıkar, belki 1.000 anahtarda hiçbir tasarım çıkmaz. Bu hiç belli olmaz.

7. Bence tasarımı uridiumla alma alışverişden almaya çalış kasıldıkça zaten bi şekilde credi birikiyor. 250k uridium ile de anahtar açabilirsin sonuçta lf4-apis-zeus şansı da olmuş oluyor. TR 4 de 5 tane tasarımı (venom-diminisher-sentinel-spectrum-Lightning) bu şekilde buldum ama tasarım aramıyordum. 2000 civarı anahtarda çıktılar

8. Öneclikle cevaplar için teşekkürler.
    Doğru hoş diyorsunda alışverişte tasarımlar 1milyar civarı . Ben skylabtan günde ancak 6m kadar kaldırabiliyorum nasıl yapıcam o işi :s

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme taşınmıştır.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zamanla biriktirmeye çalışabilirsiniz.Birazda kasılarak günde 10m yaparsanız zamanla birikir.

İyi forumlar

11. Cloud

Cloud User

Çıkma olasılığı çok düşük ummadığın bi anda çıkabilir.

2 kere sentinel çıkardım ben

12. biliyorum o fiyat aralığında olduğunu ama online olma süren yüksekse bence çok rahat arttırılır bu kredi miktarı. Şöyle ki;
    Seviyen yüksek ise (en azından x7'ye gidebilecek kadar) tek basına 10 kristallon kessen 1 günde çöp toplayıp satmadan 4,096,000 kredi yapar, kesitğin tallonların çöplerini alıp sürekli zenginleştirme yoluya depoda biriktirsen bu da önemli miktarda biriktirir. 10 tane kristallon da eğer full-LF3 bir gemiysen yarım saatini almaz. Yine de sen bilirsin

13. Şimdi şöyle Gemi Goli 17lf3 4iris full bo2 var ama nezaman tallon kessem karşı şirketten oyuncular kesiyor. Sırf o yüzden kalkanımı 400k yaptım ama yinede güve uçuşları falan filan ile eriyorum. Oyüzden yengeç uçuş yada Kalp uçuş alana kadar ana haritalarda mordon devo falan kesiyorum :/. Olmadı para çekicem.

14. bi önceki mesajımda söylediklerimi uygulayabileceğin bi gemin var rahat yaparsın. Diroitlerine dikkat et irislerin patlamasın yeterli bence kesilmeyi çok kafana takmamalısın gelişme sürecindesin nasılsa ama bence tasarımdan önce irisleri 8'e LF3 leri de en azından 30'a çıkarmalısın. İlk önceliklerin bunlar olsun derim. Server ve şirket nedir senin?

15. İligilendiğin için çok teşekkürler . TR4 Vru şirketindeyim.
    Bu arada yakın zamanlarda 100k uri çekmeyi planlıyorum. 8 adet argem var.Sence 10 adet lf3 mü alayım Uçuş düzenimi yoska 1adet irismi

16. bende tr4 vru yum oyun içinde de yardımcı olurum arada tallon keseriz beraber..oyun içi nikim ᵒᵒᵒᵒνιηgιℓσтᵒᵒᵒᵒ.. soruna gelince iris maliyet li olur LF3 ise alışveriş varken uri harcamayı mantıksız buluyorum arge ni yükseltmek mantıklı bence

17. Ozaman arge yapıcam teşekkür ederim . Peki uçuş düzeni hakkında ne düşünüyosun almalımıyım ?

18. kalp düzeni uygundur bence. çok avantajlı bi item. eger biraz daha nakit koyabilirsen üstüne x3 saatinde 75k (yani225k) çekebilirsen çok daha faydalı olur hem kalp alırsın hemde arge yaparsın

19. Tekarardan sağol ilgilendiğin için ekliyorum arkdaşlara oyunda..

20. tamamdır, Rica ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.