Ganimet Bugmu Kutu içeriğimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Arkadaşlar günaydın 4-2 de kutu topluyorum toplarken arada ganımet açıyorum otomatik satın alma işleviyle ganımet açıyorum 825 uri kesılıyor kutu açıyorum dvam edıyorum bakıyorum 1 tane ganımet kutusu daha var gemıde kutudan mı çıkıyor yoksa hata mı var ? (yanlışlıkla ganımete tıklayıp satın almadığıma eminim uridiumu takıp edıyorum )

2. Bug olabilir kutudan anahtar çıkmaz. Bende eskiden biraz dikkat ettimde böyle oluyordu sanki.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Aslında bunu bir videoya çekerseniz bug mu yoksa sizin yanılmanızmı çok rahat bir şekilde anlaya bilirsiniz. Eğer bugsada bizimle videoyu paylaşırsanız sorunun çözümü hızlanır.

İyi Forumlar.

4. -Efsane-

-Efsane- User

Oyunda ayarlar kısmına gir orda ya gameplay yada arayuz kısmında "otomatik olarak ganimet anahtarı al" seçneginde tik kalmıştır onu kaldır sabitle de artık otomatik olarak kutu almayacaktır iyi oyunlar..

5. Merhaba ,

Son durum hakkında bilgi verirseniz seviniriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.