GANİMET KUTUSU ORANLARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

BEYLER

ganimet kutularında
    % kaç lf4
    % kaç tasarım
    % kaç destek

falan verdiği oranını yüzdesini bilen var mı

2. Boyle bi yuzde yok diye biliyorum.Ayrica apis gunu vb. seylerde degisebilir.Fakat sunu soyleyebilirim helix lf4 gunlerinde 50 kutuda 1 apis gunlerinde ise 10-15 kutuda 1 apis parcasi geliyor

3. Yüzde diye bir olasılık kesinlikle yok. Bu kutular olasılıklı değil. İstediğini bulmak şans ama açtığın kutu olasılıklı değil. (Kendimce tespit edildi onaylandı) Detaylar reklamdan sonra :D

Ek: Adminler bile açıklayamıyor bu olayı çünkü olasılık yokki açıklasın.

4. تأثير

تأثير User

Tabiki olasılığı var güzel kardeşlerim olmasa neden 2 kat lf4 3 kat lf4 günlerine ihtiyaç duyulsun matematiğiniz pek zayıf. Konu sahibi kardeşim sana yüzdeleri kesin olarak veremem ama helix 3 kat lf4 gününde yaklaşık olarak 50 kutu 1 lf4 çıkıyor. Bu ortalama hesabı tabi 50 kutu açtım çıkmadı olayı da olabilir.

5. x3 x2 gibi şeyler kesinlikle yalan kutuyu açtıgın sırada 15 inci kutu açansan çıkıyor yani açarken herşey belli oluyor

6. Olasılık olduğunu sanmıyorum. Bazıları 200 kutuda lf4 bulamadım diyor bazıları normal günde 1 kutu açtım çıktı diyor olasılık olsa kolay çıkardı.

7. تأثير

تأثير User

Matematik bilmedigin icin bu yorumlari yaptigini varsiyorum dostum. Amacim hakaret etmek degil tabi.

8. Senin matematigin cok iyi heralde matematik ogretmenisin?
    Olasiliksiz kitabini oku tavsiye ederim bu arada ayrica olasilik nasil olur bilinmez ama var gibi yani olasilik olmadan hicbisey olamaz ama belli degil oldugu da ama olmak da zorunda bu kutulardaki olasilik kimse aciklamadigindan bilinmiyo o yuzden varmi yokmu da bilinmiyo fakat olasiliksiz hicbi yere se gelinmez :D

9. تأثير

تأثير User

Dostum sacmalamissin. Olasilik heryerde var. Matematik ogretmeni mi biliyor sadece Matematik? Sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin. Eger kutudan sadece lf4 cikiyor olsaydi bile Olasilik olurdu. Olasilik var mi yok mu tartismasi yapiyorsan o okudugun kitabi da unut bence. ;)

10. Yorum yapmak icin yapmiyorum emin ol senden daha mantikli yorumlar yapiyorum olasilik yok demiyorim ben yukarda olasiilion ne kadar oldugunu bilmedigi icin kimse olasilik var da diyemiyo ama. yukarda da belirttigim gibi olasilik olmadan olmaz yorumu okumayi bilmiyosun heralde?Dusununxe olasiliksiz olamaz dedim bak yukariya bi daha oku bence

11. lelelelo

lelelelo User

%0.1 lf4 %0.01 tasarim %99 saçma cephaneler ve xenomit şans mans palavra 560 kutuda hiç mi tasarim cikmaz yaw

12. تأثير

تأثير User

Anlayamam normal yazamiyorsunki :) darkorbit yuzde oranlarini vermeden kac kutudan kac lf4 cikabilir hesaplayamazsin. Bak cikabilir diyorum kesin cikar demiyorum. Olasiliktan anliyor olsaydin suan sana zaman harcamak zorunda kalmazdim. ;)

13. %0.1 mi :D Naptin sen kardes

Ben hessapladim mi yuzde oranlarini :D Kimse hesaplayamaz bende onu demeye calisiyorum anca vermeliler %1 su bu diye bende onu diyorum sen hesaplayamazsin diyosun ben hesap mi yapmisim yuzde oranlari hakkinnda?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ağustos 2015
  14. Merhaba,

Bilinen şekilde böyle oranlar bulunmamaktadır.
    Oyuncu arkadaşlarımız tamamen hiç bir dayanağı olmadan tahminlerini yazmaktadır.
    Ben şahsi gemimde 1100 anahtarda 1 lf4 bulamadığımı da bilirim 120 kutuda 4 lf4 bulduğumu da bilirim.
    Bu yüzden kimse bir oran veremez.
    Şahsi görüşüm mesela pwp kutularında "x" kadar kutu var ise kutuların içinde "y" kadar lf4 "z" kadar tasarım o an da mevcut bulunuyor kutuların birinde, o size gelirse şanslı gelmezse şanssız oluyorsunuz.x3 lf4 şans gününde ise "y" kadar lf4 bulunan kutu sayısı "3y" oluyor.Tamamen kendi şahsi düşüncemdir dayanağı yoktur.

Bu konularda yetkililer bir bildiri yayınlanmadıkça kimsenin verdiği oranlara inanmayınız :)

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.