GANİMET KUTUSU VE İÇERİKLERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (())karamizah(()) tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumu aradım ama konu hakkında bir açıklama bulamadım. sizden ricam kutu içeriklerini belirtirseniz sevinirim.

birde lf-4 çıkma olasılığı nedir. bununla ilgili farklı yorumlar duydum.
    biri haritada10-12 kutu mevcut diyor. ve birinde lf-4 var.
    diğeri kutu içeriğinin değişebileceğini yani lf-4 ün kutudan kutuya aktarılabileceğini,
    bir diğeride haritada gün boyunca sadece birtek lf-4 olacağını söylüyor.
    konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim.

2. KARANLIK

KARANLIK User

3. sayın moderatör. verdiğiniz link için teşekkürler. pekçok konu orada ayrıntılı olarak anlatılmış ancak benim sorularımın cevabını orada bulamadım.
    lf-4 ün bir haritada çıkma olasılığı günlük mü yoksa anlıkmı... yani haritada günde bir tane mi çıkıyor, yoksa haritada her an mevcut bir lf-4 mevcut oluyormu...

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Örnek vermek gerekirse ;

LF4 Çıkma olasılığı günlük değildir , Biri toplarsa sistem otomatik olarak başka bir kutuya LF4 Yerleştirir.

Yani Mevcut LF4 Bulunana kadar , Diğer Kutularda LF4 Olmaz

Tüm yıldız haritasında ki kutulardan , yalnızca birinde LF4 Bulunuyor demek doğru olur sanırım

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 5 Nisan 2015
  5. sayın moderatör tam bir bilgi alabileceğim bir kaynak yada birisi varmı acaba... net bir bilgi için...

6. Merhaba ,

Sandıkların içinden çıkanlar:
    • Apis inşaa parçası ve droidi (9.iris)
    • Cephane (Özel cephaneler dahil)
    • Roketler
    • Gemi Tasarimlari
    • CPU Ve gemi ekipmanları(lazer topu, kalkan)
    • Güçlendiriciler
    • Xenomit
    • Mayınlar ve Ema
    • Günlük dosya
    • Atlama Kuponu
    • Galaxy Gate Ekstra Enerjisi
    • Tabiki azami 200 darbe veren LF4 laserinide sahip olabilirsiniz.
    Ayrıca Zeus günü çıktığı zaman Zeus droit parçası ve droidi çıkma şansı.

İçerikler bu şekildedir.

Kırmızı kutulardan LF-4 çıkma olasılığı 2 kat yüksektir.
    Mavi kutulardan LF-4 Lazer Topu çıkma şansı tam 3 Katı!..Bitmedi ayrıca Aegis , Citedel , Sperhead gemileride bu kutular içinde sizleri beklemekte Dahasıda var ... HAVOC Droid Tasarımı bulma olaslığınız da mevcuttur.

İyi forumlar.

7. sayın modlarım lütfen yanlış anlamayın ama bunları zaten biliyoruz. bunlae forumlarda yazıyor zaten. benim asıl merak ettiğin konu lf4 ün haritalarda olup olmadığı.. elbet haritalarda mevcut. ama istiklal modumunda dediği birşey aklıma takıldı.. bütün haritalarda 1 tane. yani sistemde 30 harita ve her haritada 12 kutu dersek 360 kutuda 1 lf4 var demek.. oda şansımıza çıkarsa.. bu konuu açıklarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

8. Merhaba ,

İstiklal mod'umuz kendi deneyimlerine göre o şekilde bir cevap yazmış olabilir fakat bir haritada net olarak 1 tane LF-4 olur diyemeyiz. Kendi açımdan söylemem gerekirse 100-150 kutuya 1-2 tane LF-4 çıkabiliyor. Bu durumda 360 kutuda 1 LF-4 var anlamı çıkmıyor. Her haritada 12 tane mi yoksa daha mı fazla bilmiyorum hiç saymadım yada net bilgim yok.

Fakat 12 tane olsa bile demek ki 12 kutuda 2 belki 3 tane LF-4 olabilir.

İyi forumlar.

9. arkadaşın teki ardı ardına lf4 cıkarmıştı ne sanslı cocuk ganimet anahtarlarından ne cıkartınız adlı konuda görmuştum :) ayrıca ben de 4-1 de ve sonra ki 2 kutuda 4-2 de bulmuştum butun yıldız haritalarında sadece 1 tane cıkıyorsa ve arkadaşımız ardı ardına 2 lf buluyorsa bu sansla milli piyango oynanır sanırım :D

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Her Yıldız Haritasında , Mesela 4 - 2 Haritası diyelim , Orada ki kutulardan yalnızca 1 yada en fazla 2 Tanesinde LF4 Bulunuyor.

Ayrıca yorumumda , Tüm yıldız haritasında ki kutulardan yazacağıma , Tüm Yıldız Haritalarından yazmışım.

Bir yazım ve anlatım hatası olmuş.

Ben kendi deneyimlerimden ve görüşümden yola çıkarak bunu yazdım. Bu kesin bilgi değildir , Bunu da not olarak ekleyeyim.

Siz LF4 Kutulara günlük mü ? Yoksa Anlık bir yerleştiriliyor diye sorunuz.

Ben size bir örnek vererek durumu açıklamaya çalıştım. Mesela 1 Haritada yalnız 1 Kutuda LF4 Varsa , Oyuncu bunu topladığında , Sistem otomatik olarak başka bir kutuya LF4 Koyar.

Kısaca , Mevcut LF4 Olan bir kutu bulunduğunda , Sistem otomatik rastgele başka bir kutuya LF4 Koyar.

Her Yıldız Haritasında , Mesela 4 - 2 Haritası diyelim , Orada ki kutulardan yalnızca 1 yada en fazla 2 Tanesinde LF4 Bulunuyor.

Yorumumda , Tüm yıldız haritasında ki kutulardan yazacağıma , Tüm Yıldız Haritalarından yazmışım.

Bir yazım ve anlatım hatası olmuş.

Ben kendi deneyimlerimden ve görüşümden yola çıkarak bunu yazdım. Bu kesin bilgi değildir , Bunu da not olarak ekleyeyim.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 5 Nisan 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.