ganimet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. olsun

36,4%
  2. olmasın

63,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 300 küsür ganimet var hepsini teker teker açmak zor oluyor galaxi gate sayfası gibi sayfa olsa orda belirli bir limitle ganimetler açılsa nasıl olur
    LİMİT:günde 50 tane

resim için fazla uğraşamadım [​IMG]

Son düzenlenen: 12 Aralık 2013
    JUPlTER bunu beğendi.
  2. bilmem bence olmasın çok kolaya kaçmış oluyoruz.

**_BÜYÜK_ÇIRAK_** bunu beğendi.
  3. diğer türlüde çok zor oluyor 200 tane ganimet açmak için 2 gün uğraştım

4. :) senide anlıyorum ama dediğim gibi birşeye emek harcayacaksın ki tadı çıksın yoksa diğer türlü zevki kalmaz 2 gün sonra sıkılırsın.

5. bir kaç düzeltme yaptım şimdi nasıl olmuş

6. hmm yine çok fazla olmuş ama neyse buna biz karar veremeyiz.adminler falan uygun görürse tabi.

7. sence nasıl yapsam bu konu güzel olur

8. Bence hiç böyle bişe olmasın ama illa da yapmak istiyorsan ne bileyim en fazla 10'ar 10'ar olsun ve soğuma süresi falan olsun 6 saat diğer türlü zevki kalmıyor.

9. _MuMmY_

_MuMmY_ User

O işin zevki orda zaten. Tek tek açacaksınki her açtığında bi merak olacak. Hatta bazen ekranın üstünü kapatırdım görmeyim diye sonra 5-6 tane olunca lf4 lere bakardım eklenme varmı diye, hey gidi günler :)) Öbür türlü hiçbir gizemi kalmayacak. Ben 1500 den fazla açtım bişey olmaz merak etme bitiyor :)

10. ben haritalardan gidecek demiyorum oda olacak isteyen öyle açacak isteyen bu şekilde

11. KARANLIK

KARANLIK User

Kararsız kaldım diyebilirim zeus veya lf4 günleri gibi günlerde sıkıntı yaşanırmı bilemedim :)

12. konu güncel

13. Tartışılır. Ama olmamasından yanayım.

14. anakin5555

anakin5555 User

Zevki kalmaz. Olmamasindan yanayim.

15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.