Ganimetler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aknilox tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aknilox

Aknilox User

135 k uridium var
    Gemi leonov başlangıçtaki hali yani 3 lf3 2 bo2 ve 6 hız var
    Lf3 indiriminini mi bekliyim yoksa bugün kutu alıp açıyımmı
    1 tasarım çıksa büyük kârda olurum ve jeneratör-lf3 ler de işime yarar ne önerirsiniz

2. Merhabalar;

Şansınıza güveniyorsanız kutu açın:D.

İyi forumlar.

3. Tasarımları ilk haritalar da arayın genelde x2 haritalarda çıkıyor lf3 e uri yatırma alışverişten kredi ile al kutulardan istemediğiniz kadar lf3 çıkıyor zaten kalkan ve hızları da kredi ile alın

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

bence indirimi beklemelisin . alabiliyorsan aynı gün 1 haftalık indirim paketi al.böylece kısa yoldan hem LF3 hem de BO2 fullemiş olursun.hatta uridyum bile artar gerisine arge bas.

5. şansa ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum.adı lf4 günü fakat bol miktarda lf3 cıkıyor lf3 lere uri vereceğinize kutudan cıkarın daha karlı olur..

6. Aknilox

Aknilox User

110 kutu açtım ve çıkanlar:
    0 elit hız
    6 B02
    3 LF4
    6 LF3
    2 tane 50 lik kamufle cpu
    7 parça apis
    muhteşem oldu :) tasarım çıkmadı ama baya kârlı bence
    öneriler için teşekkürler

7. 1 kutu açtım venom tasarım x2 de1 kutu daha açtım x2 de solace tasarım çıktı ..bugün kü etkinlikten kazadıklarım 2 tasarım 4lf3 2 bo2 1 ad 50 lik kamufle toplamda 20 kutu açtım:)) gene lf4 çıkaramadım şansızım

Son düzenlenen: 29 Kasım 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.