Bug / Oyun hatasi Garıplık(Devamı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve elazılı-23 tarafından 27 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cm chat bozuk
    kapılardan atlıyamıyorum
    Hemen pat diye nası kapatıyon
    gemim kendi kendine 1*1 e gitti

2. Merhaba ,

1-2 gün önce Flash Player'in yeni sürümü çıktı. Yeni sürümü ile güncellenmiş mi kontrol ediniz. Eğer güncellenmemiş ise manuel olarak yani kendiniz yeni sürümü indirip kurduktan sonra güncellemiş olursunuz.

Flash Player Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sunucuda bir çalışma yapılıyor olabilir yada İnternet bağlantınızdan ötürü bu tür durum ile karşılaşmış olabilirsiniz.

Tarayıcı geçmişinizi ve DNS Ön belleğini temizleyerek , Tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

Ek olarak Flash Player ve Shockwave sürümünü kontrol ediniz.

Güncel değil ise , güncelleyiniz.

Eğer aynı sorunlar devam ediyorsa lütfen oynadığınız Sunucuyu yazınız.

Keyifli Forumlar

4. Peki gemim nasıl 1*1 e gitti

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bunu benim bilmem mümkün değil , Oyunda anlık yaşanan bir hata sonucu atladığınız , Portal sizi yanlış haritaya yönlendirmiş olabilir yada Sizin kapıdan atladığınız sırada oyunda bir çalışma yapıldığı için , Geminiz Ana Haritaya atılmış olabilir

Keyifli Forumlar

6. sayın modum adam elazığlı laf anlamaz boşuna yazmayın kilitleyın gitsin konuyu hala yazıyor gemı nıye gıttı :D

7. Fm bey bendede oluyor x-5 x-6 portundan atlıyorum fakatgemı 4-4 e gıdıo sorun varmı ?

8. Merhaba ,

Arkadaşlar bu tür durumlarla hiç karşılaşmadım. Önceki mesajlarımda yazdıklarımı deneyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.