Gateway Timeout hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlowRises tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlowRises

BlowRises User

Arkadaşlar oyuna girerken 504 Gateway Timeout hatası alıyorum proxy ve zaman aşımıyla ilgili bir sorun sanırım. Ne yapmalıyım yardım edebilecek var mı ? Çerezleri sildim , modemi resetledim , pcye restart attım fakat hiçbiri işe yaramıyor.

2. Merhaba ,

Her ne kadar bazı arkadaşlar alakası yok dese de bazen Türkiye'den yurtdışına çıkışlarda sorunlar yaşanabiliyor. Yani merkezi yurtdışında olan sitelere yavaş giriliyor yada girilemiyor. Tahminen böyle bir durum var çünkü online tv izliyorum her hangi bir sorun yok fakat forumda yavaşlık var ve geç açılıyor.

İyi forumlar.

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bendede aynı hata var oyuna giremiyorum.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Smodumun yazdığına ek olarak:

DNS ayarlarınızı eğerki farklı ise normal yapınız ve farklı bir tarayıcı deneyiniz ara sırada olsa bu tür bir hata alınabilmektedir.

5. değerli modlarım cocuk avutmuyorsunuz dün akşam oyun sunucsunda sorun vardı ve oyuna bağlantı geçikmesi oluyordu Türkiyeden giren herkezde olan bi sorun bu dns yi değiştiren lerde olan bi sorun değil Türkiye sunucusunda sorun vardı ve giderildi oyunculara gerçekleri söyleyin bahaneleri değil.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kimseyi avutmuyoruz kimseyi burda kandırmıyoruz olacak olan şeyleri yazıyoruz bizlerde sorun olduğunu zaten bir kaç konuda yazdık inkar etmiyoruz lütfen hitaplarınıza dikkat ediniz bizler elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz hata olduğunu söyledik belki bir ihtimal olur diye aklımıza gelen metodları denemeleri için arkadaşlarımıza sunuyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.