Gazi Argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Gazi argesinin üzerine gelince "Her uzaylıyı imha ettiğin zaman, %2 daha fazla TP alacaksın." yazıyor şuan. Açıklamalar/Sözlük bölümündeki S.S.S. : Pilot Profili/Yetenek Çizelgesi Görsel Anlatım başlıklı konuda da Gazi argesinin 5. si için " Gazi yeteneğine 5/5 Arge Puanı verdiğinizde %12 daha fazla Tecrube Puanı alacaksınız 5.ARGE verirken 50.000 credits harcanır." yazıyor. Sorum : Gaziyi 5/5 yaparsak sadece uzaylılardan mı %12 daha fazla tp alırız? Görevlerden ve kapılardan da %12 daha fazla tp alır mıyız?

2. Merhaba ,

5/5 olduğu zaman imha ettiğiniz her npc'den %12 daha fazla tp alacaksınız. Yani diyelim ki cubikon imha ettiniz 512.000 alacaksanız arge ile %12 fazlasını yani 573.440 TP alacaksınız.

Görev yada kapı TP'lerini etkilemez fakat görev yaparken yada kapı yaparken imha edilen npc'lerden gelecek tp'leri etkiler diye biliyorum.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

O zaman basmamaya karar verdim, sağolun hızlı cevap için. Kapıları da artırsaymış iyiymiş :)

Konu kilitlenebilir. İyi geceler.

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2014
  4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.