gb2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve elitebum*74 tarafından 5 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vs gelin beyler general elite bum bum canim sıkldı

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum. Böylelikle diğer oyuncular sizinle daha kolay iletişime geçebilir.

İyi Forumlar...

3. anakin5555

anakin5555 User

Gb2 ve vs diyorsun acikca anlatsan :)

4. saat 2 de taksimde :)

5. Cillos™

Cillos™ User

Gb2 hangi server, nickin ne, ne zaman gelelim :D Hiç açık yazmamışsın ben anlayamadım valla ne istediğini :D
    Modum bu arada şu arkadaş arama bölümüne konu açma yetkisi yok üyelerde. O yüzden arkadaş arama bölümüne konu açmak isteyenler mecburen başka bir yerde açıp konunun taşınmasını bekliyor. Neden yetkimiz olmadığını merak ettim. Sonuçta başka bir yere konu açtığımızda buraya taşıyorsunuz. Bari yetki verin de kendimiz konuyu direk arkadaş arama bölümünde açalım :)

6. anakin5555

anakin5555 User

:D hanigi gemiyle :p

7. 88888888

88888888 User

Oyuna yeni başladım beraber oynuyabilecegim arkadaş arıyorum server farketmez online durumu yüksek olan varsa server nick versin oynayalım uzun süre oynamayı düşünüyorum şu an tr2 vru dayım nick 8888

8. Cillos™

Cillos™ User

Global avrupa 2 gelebilirsin

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açmadığınız için kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.