gbl4 TREN SORUNU

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve EşrefTEK tarafından 18 Aralık 2025 20:04 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

niye banlanmıyorlar?

1. oyuncu sayısı azalmasın diye

oy sayısı 0
    0,0%
  2. yönetimin umrun da olmadığı için

33,3%
  3. veya buraya yazamadığımız bazı nedenler yüzünden

66,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EşrefTEK

EşrefTEK User

konu başlığından anlaşılmak üzere gbl4 de böyle bir sorun var klan tagı GRX olarak bilinen herifler öyle bir tren yapmış ki BL haritaları oynanılamaz bir halde, mindfire gidemiyoruz 3 grup tren bir anda vurunca bir şansımız olmuyor ölmüyorlar, invoke için de tren ayarlamışlar terör estiriyorlar biz ne yapalım hacı? bu herifler niye banlanmıyor bunun bir izahı var mı? 26 yaşımdayım kendimi bildim bileli hep pc konsol aklınıza geliyorlar her türlü oyun oynamışımdır hilenin bu kadar kol gezdiği bir oyun görmedim ya, şimdi bir tane forum admini gelir supporta video yollayın diye, abi ben niye video yolluyorum bilinmeyen yeni birşey mi bu tren, yıllardan beri kol geziyorlar oyun da yönetim bilmiyor mu bunları??? oyuncu azalıcak diye ban atmıyorlar bu kadar kör olunmaz ya, bir yere kadar bazı şeyler görmezden gelinir de bu gelinmez, adminlerden de rica ediyorum şu oyunu biraz seviyorsanız şu gönderiyi kaldırmazsınız

2. DamDamSeze

DamDamSeze User

Bu sorularına hiçbir zaman cevap bulamayacaksın :)
    Oyunun başında kimler var oyunla ilgili nasıl bir çalışma yürütüyorlar hiçkimse bilmiyor.
    Bir tek şeyi anladım, oyuncuların belli bi miktar para yatırmalarını bekliyorlar
    Ondan sonra bu oyuncuların hile kullanmalarını bekliyorlar
    Ardından toplu banlama yapıp oyuncuları yeniden başlamaya zorluyorlar
    Bu şekilde insanları bu kısır döngü içine hapsediyorlar

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Şikayetinizi oyuncu bilgileri ile birlikte Supporta iletebilirsiniz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.