GBL5-GBL3 Lag sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KUTBAYİZM tarafından 1 Haziran 2026 18:56 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Serverlar birleştirilsin mi?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KUTBAYİZM

KUTBAYİZM User

Selamlar, oyundaki spam lock hatası yaklaşık 1 aydır devam ediyor :D mükemmel iş çıkartan yazılımcılarımız ne zaman bu sorunu çözecekler acaba? çünkü 10 tane slot kestikten sonra 15-20 saniye beklemek sinir krizi geçirtiyor. :D

2. Bumin

Bumin User

GBL3 Titan da aynı durumda ve sadece spam lock mevzusu değil devamlı bir lag durumu söz konusu oyunda. Acayip donmalar var bir yerden bir yere gitmeyi bırak oyuna giremiyorsun yav oynamak istiyoruz yok oyun izin vermiyor. Topluca bir sistem çalışması yapılsa serverlar birleştirilse şu sorunlar çözülse sağlam temellere geçilse düzeltmeler yapılsa oyun kitlesi geri gelecek haberleri yok. Kim aldıysa şu şirketi sadece parasına bakıyor da daha çok para kazanabileceğinin ve kitlesini memnun edebileceğinin farkında değil. Ticari zeka yokken paran olursa böyle oluyor sanırım.

3. Bumin

Bumin User

Oyunda her gün lag yaşanıyor oyuna giremiyoruz kapıdan atlayamamayı geçtim birleştir, sezon bileti ve sevkiyat gibi açamadığımız şeyler oluyor ve ne oluyorsa bunlar birden düzeliyor oyuna bir şey yapılınca fakat her gün rutin bir şekilde bu yaşanıyor. Oyuna giremiyoruz girsek oynayamıyoruz oynayabilsek spam lock mevzusu çıkıyor. Yeter artık şu oyunda serverları birleştirip online sayısını arttırıp yazılımı gerekli şirketlerden güçlendirip yatırım yapıp çok daha iyi hale getirin şu oyunu! Kitleler gidip geri geleceğine gelip gitmezler herkes tatmin olur şirket de para kazanır. Yatırım yapmadan düzeltmelere gitmeden para kazanmaya devam etmek istiyorlar her kim bu şirketin sahibiyse ticari zekası yok fakat parası varmış. Oyunu oynayabilmek için şirketine bu kadar sitem eden binlerce oyuncu ve bu oyunculardan her ay hatrı sayılır bir para kazanan şirket. Umarım yetkililer bunu görür lafım size, arkadaşlar para kazanmak şirketi sürdürmek hedefiniz veya üstlerden emriniz sizden beklenti bu yönde anlıyoruz fakat cennet bile ölüm ister unutmayın. Yani bir şeyler kasanızdan çıkacak oyunu düzelteceksiniz ki o beklediğiniz kalıcılık uzun vadeli para getirisi oyun serüveni yaşansın. Şirket içinde yaşananları bir kenara bırakıp oyunu geliştirmeye odaklanın para kendiliğinden gelecek. Okuyanlara teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.

4. tr2-3 de de aşırı derecede lag var oyun tamamen gidik yetkililler uyumayın

5. Bumin

Bumin User

Support'a ticket attım İngilizce olarak malum Türkçe dile cevap veremiyorlarmış uyarı maili atıyorlar geri başka dilde yazın diye. Merak ediyorum bu serverları ne zaman düzeltecekler hala oyuna giremiyorum. Dün sorun yoktu şu an yükleniyor ekranında kalıyorum. Oyuna girebilsem de oynayamıyorum bağlantım kopuyor sağa sola gidemiyorum ''birleştir, sezon bileti, etkinlik'' hiçbir şey açılmıyor npc kesemiyorum ya hareket edemiyorum hareket. Oyunu oynayamıyoruz düzeltin şu serverları Global 3 Titan, Global 5, TR 2-3 bakın bütün serverlara düzeltin yetkililer ahoooy.

6. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Size doğru yönlendirme yapabilmek adına, forumların teknik hata, yazılım hatası veya hesap tabanlı sorunları bildirmek için uygun kanal olmadığını belirtmek isteriz. Forum, genel tartışmalar, geri bildirimler ve topluluk etkileşimleri için tasarlanmıştır.

Karşılaştığınız sorunların çözüme ulaşması ve geliştirici ekibimiz tarafından incelenebilmesi için izlemeniz gereken resmi yol Support ile iletişime geçmektir.

Sorunu tam olarak anlamamız için, biletinize karşılaştığınız hatayı gösteren gerekli tüm görsel ve video materyallerini eklemeyi unutmayın. Sorunun ne zaman, nerede ve hangi adımlarla oluştuğunu detaylıca açıklayın.

Teknik sorunlarınız ancak bu resmi kanal aracılığıyla ve gerekli materyallerle desteklendiğinde etkili bir şekilde ele alınabilir ve geliştirme birimine raporlanabilir.

SSS - Support ile Nasıl İletişime Geçmeliyim?

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.