GE1 Lag Problemi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Marwitz tarafından 15 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Marwitz

Marwitz User

Diğer sunucuları kontrol ettim oyuna girip çıkarken herhangi bir sorun yok, oyuncu sıralamasında herkes görünüyor (GE1'de sadece ben görünüyorum), plutusa girince ge1'de npc gelmiyor fakat diğer serverlarda böyle bir sorun yok.

Soruyorum GE1 bu oyunun üvey evladı mı?

Plutus etkinliğinin uzatılması gerekiyor. Bugün girip kapıda sıkıştığım için hiçbir şey yapamıyorum sunucu resetini bekliyorum.

Son düzenlenen: 15 Ocak 2023
    Dontforgetme bunu beğendi.
  2. Ge1 tabiki bu oyunun üvey evladı daha önce yıllar önce pek cok kez ge1 serveri için üvey evlat tanımlarını kullandım.. :)

Oyundaki ilk server olduğu için en dandik en eski server diyebiliriz büyük ihtimalle server harddiski şuanda yanmak üzere falandır :D

En kalabalık server diye gelen geçen buraya geldiği için extradan yük bindi/biniyor sw ye

Türk sunucularına özel etkinlikler falan olurken ge1 de ki türk oyuncular ellerindeki çekirdekle onlara bakıyor :D

Tam 5 gündür plutus kapısını yaparken sinir nöbetleri geçiriyorum....oyun 1 dakikada bir bağlantı kopuyor driot düzemleri calısmıyor...Sürekli reset atmak zorunda kalıyorum dün zaten plutusu yapamamıştım bir türlü girmedi kapıya :D

Bu gün de kapıyı 5 hakkım olmasına rağmen yapamadım :D :D :D :D

:D

5 yıldır plutus etkinliğinde ilk defa beş hakla plutus kapısını yapamadım :D Laglar sağolsun :) büyük ihtimal etkinlik hedeflerinin hepsini tamamlayamayacağım olsun ge1 üvey evlat sıkıntı yok süreyi de uzatmayın abi boş ver sorun bizde :)

3. Worly1050

Worly1050 User

@Dontforgetme hocam söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum ve ümitvar bir şekilde bu sorunların çözülmesini bekliyorum :):)

4. Hocam ümidi de geçtim diyorum ya benim etkinlikte 2 günüm gitti mesela ne olacak? Hedefleri tamamlayamayacağım bu yüzden bari süreyi uzatsınlar? Ama onu da yapmıcaklar büyük ihtimalle yine olan ge1 oyuncularına olmuş olacak özellikle dünyanın en kötü internet altyapısı olan ülkelerden biri türkiyeye..

Oyuna etkinlikten etkinliğe girip oynuyorum onda bile oynayamıyorum ya gerçekten cok sinir oldum bi insan 5 hakla kapı yapamazmı ya yapılmadı işte yapamadım :D

5. Worly1050

Worly1050 User

Kapı konusunda çok haklısın girsen girilmiyor yapsan yapılmıyor bari telafi için bir kaç gün uzatsalar diyorsun ama öyle kalıyor.
    Düzelmesini temenni etmekten başka bir şey gelmiyor elden :)

Sayfayı Paylaş