GE2 Serverinde oyun oynanmıyor!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fullspeedon36 tarafından 19 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Malesef ge2 ve cz3 serverlerinin ardına kimse istemediği halde cz2 yide birleştirdiğiniz için sunucu kaldırmıyor bu gün oyun tek kelimeyle rezaletti ben pazar günleri sürekli kapı dönen biri olarak bu hafta oyunun böyle olacağını tahmin ederek indirim uridum ve %50 çekmedim iyikide çekmemişim paramı çöpe atmış olacaktım forumda görüyorm yok donan serverin videosunu çek vs vs yazmışınızda sorunun kaynağı oyun kaldıramayacak kadar user servere alıyorsunuz hafta sonumuzda oyun oynamak isteyen bizler oyundan düşmekle oyunda asılı kalmakla uğraşıyoruz bu gün tam tamına toplamda 73. dk oyunda asılı kaldım clan arkadaşlarımında pek farklı olmadı biz oyuncuları hiç dinlemiyorsunuz biz bu oyunu bırakmak istemiyoruz ama oynayamadıktan sonrada bu oyunu oynamanın amacı ne olurki artık gerekli adımları düzgün bir şekilde atın lütfen

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Evet bu konuda haklısınız ve şunu bilmenizi isterimki biz mod larda oyuncuyuz ve bu durumdan bizlerde maduruz. Malum server birleşmesi var bazı serverlerde korsan haritasına girilmiyor. Lakin sizin engin sabrınıza ve teveccüğünüze sığınarak belirtiyorum. Almanya'ya rapor edildi bizler sizin gibi düzelmesini bekliyoruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.